Eu ce tip de personalitate am?

0 stele

1502 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Eu ce tip de personalitate am?

Va place sa fiti in centrul atentiei? Sunteti mai interesat de date si cifre decat de teorii? Intocmiti liste „de facut”? Ati prefera sa fiti mai degraba sincer decat diplomat? Aveti doar cativa prieteni apropiati, nu un numar mare de cunostinte? Manifestati spirit de empatie si compasiune, nu logica si ratiune?


Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile despre propria dumneavoastra persoana la care va poate ajuta sa raspundeti cartea Eu ce tip de personalitate am?.

Bazandu-se pe testul de personalitate clasic care este sustinut anual de milioane de oameni, cartea aceasta va va ajuta sa va evaluati preferintele individuale in patru domenii esentiale: cum va asociati cu lumea, cum adunati informatiile, cum luati deciziile si cum va gestionati viata.

Terapeuta Renee Baron explica acest sistem fascinant intr-un mod antrenant si in acelasi timp usor de cuprins, facand accesibila complexitatea celor saisprezece tipuri de personalitate, astfel incat sa le puteti intelege, sa va puteti gasi propriul tip si sa folositi cunostintele respective pentru a va imbogati viata. Veti gasi aici informatii despre puncte forte si slabiciuni individuale, alaturi de sugestii pentru dezvoltare personala si constientizare.

Indiferent daca sunteti un cautator al datoriei sau al actiunii, un cautator al cunoasterii sau idealului, Eu ce tip de personalitate am? reprezinta o sursa de idei, incurajatoare si eminamente utila, pentru a va putea aprecia punctele forte si a le aplica in cariera profesionala, relatiile sentimentale si viata personala.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: tipuri de personalitate  editura Meteor Press  CARTI 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!