Fabrica de Scurt Metraje #09

0 stele

694 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Fabrica de Scurt Metraje #09

Miercuri, 22 Septembrie 2010, incepand cu ora 21:00, filmele de scurt metraj isi vor face din nou aparitia in mediul cultural urban din Romania.

Incepand cu acest sezon, ‘SPUNE PE SCURT, Short Film Area’ isi propune sa consolideze ‘linkurile’ dintre pasionatii de film din Romania, prin intermediul evenimentului lunar ‘FABRICA DE SCURT METRAJE’ care se va desfasura in mai multe orase simultan. Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu si Targu Mures va asteapta incepand cu luna septembrie sa petreceti 2 ore alaturi de cele mai bune filme internationale de scurt metraj produse in ultimii ani.

Prima proiectie va avea loc pe 22 septembrie incepand cu ora 21:00. Scurt metrajele prezente in programul acestei editii provin din 6 tari: UK, Japonia, Germania, Spania, Ungaria si Romania.

Locurile care vor gazdui  evenimentul sunt urmatoarele: Bucuresti - Club Fabrica, Timisoara - Club Setup, Cluj - Club Insomnia, Brasov - Ceainaria Ceai ETC, Iasi - Club Brain, Sibiu - Art Cafe, Tg. Mures - Teatru 74.

Pentru a nu va creea inconveniente, avand in vedere numarul limitat de locuri de care dispun locurile in care se desfasoara Fabrica de Scurt Metraje, va rugam sa faceti din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal - *Nume*Prenume*Oras*Nr de locuri) la 0729.742.975. Biletele vor fi puse in vanzare doar in ziua evenimentului, in fiecare loc. Pretul unui bilet de intrare este de 10 RON.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Bucuresti  FILM  FILME 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!