Facebook creeaza o platforma de dating pentru romani

Facebook creeaza o platforma de dating pentru romani 5 2
5 stele

1929 vizualizari  |  1 comentariu  |  1 apr 2011

Facebook  creeaza o platforma de dating pentru romani

Facebook s-a dovedit a fi platforma cu cea mai rapida si de amploare dezvoltare din ultima vreme. Reteaua de socializare a atras milioane de utilizatori intr-un timp foarte scurt. Numai in Romania, aceasta are peste 2 milioane de persoane care isi impart toate ideile, experientele si preferintele online, alaturi de mii de alti prieteni.

Insa, acum utilizatorii din Romania au o veste buna. Conducerea Facebook a decis sa deschida o sucursala si in tara noastra cu scopul de a dezvolta o noua aplicatie. Aceasta se doreste a fi o aplicatie de proportii mai mari, care sa permita utilizatorilor sa isi creeze noi relatii cu ajutorul retelei de socializare. Practic, va fi o aplicatie de sine statatoare care va lucra sub umbrela Facebook si care va permite crearea unui profil cu toate datele necesare unei platforme de dating.

Conducerea site-ului a fost atrasa de faptul ca in Romania sunt foarte multi studenti talentati in domeniul informaticii, spre deosebire de alte tari si acestia sunt dispusi sa lucreze pentru salarii foarte mici. Ei au precizat de altfel ca vor incepe si testarea aplicatiei in Romania de indata ce va fi gata, deoarece, pe langa faptul ca sunt multi studenti talentati, exista si multi studenti care ar fi dispusi sa foloseasca o aplicatie de dating.

Studiile arata ca din ce in ce mai multe persoane intampina dificultati in gasirea jumatatii potrivite, asa ca aplicatia va avea chiar un impact benefic atat asupra economiei tarii noastre, cat si asupra vietii particulare a utilizatorilor. Asadar, studentii care doresc sa isi dezvolte cariera intr-o companie multinationala dar si sa isi gaseasca partenerul sunt invitati sa participe la viitoare aplicatie „April Fools”. Aplicarile incep de astazi, 1 Aprilie!

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: STUDENTI  Platforma  FACEBOOK  romania 
Comentarii

Raspunde-i

April Fools? :))

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!