Fapte bune si distractie pana dimineata la The Nightlong before Christmas

0 stele

646 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Fapte bune si distractie pana dimineata la The Nightlong before Christmas

Iubitorii petrecerilor cu muzica electronica vor avea parte de inca o seara speciala, in acest sfarsit de saptamana. Este vorba despre un eveniment marca NighTLonG, unde nu doar voia buna si distractia vor fi pe primul loc, ci si faptele bune.

Petrecerea va avea loc pe 20 decembrie, la Bastion Theresia. Timisorenii care vor alege sa-si petreaca noaptea aici se vor putea bucura de cele mai bune mix-uri, iar la pupitru vor ajunge trei DJ talentati. Astfel, Dargo, Drummer si ProzaK promit sa asigure cea mai tare atmosfera, pana dimineata.

Pentru ca este vorba, totusi, de evenimentul „The Nightlong before Christmas”, organizatorii chefului au decis sa-i transforme pe timisoreni in ajutoarele lui Mos Craciun. Cei care vor sa se implice pot aduce cu ei la petrecere o jucarie sau mai multe, acestea urmand sa fie donate unor copilasi care cu siguranta se vor bucura de ele.

Pretul unui bilet de intrare la „The Nightlong before Christmas” este de 10 lei inainte de miezul noptii si 20 de lei dupa. De asemenea, cei care vor aduce jucarii pentru copii vor primi gratuit o invitatie din partea lui Mos Craciun.

Sursa: tion.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Valentine's Night cu Publika Valentine's Night cu Publika