Festivalul Omului de Munte in acest weekend la Paltinis

0 stele

603 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Festivalul Omului de Munte in acest weekend la Paltinis

Cea de-a IX-a editie a Festivalului  Omului de Munte „Clopul Turistului” se v-a desfasura in perioada 31 Ianuarie – 2 Februarie 2014, la Paltinis, unde iubitorii muntelui sunt asteptati de catre membrii Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” din Sibiu.

Realizat cu sprijinul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, evenimentul se va desfasura la Cabana Vila 1, fiind organizat sub forma unui concurs intre cluburile de turism montan din intreaga tara. Probele deja consacrate vor fi urmatoarele: fotografie montana, grafica, proba de prim ajutor, orientare sportiva pe trasee  marcate  din Muntii Cindrel precum si alte surprize pregatite concurentilor.

De asemenea, in cadrul probei culturale, fiecare club este provocat sa sustina timp de 15 minute un program artistic cu tematica montana, ce poate cuprinde momente de muzica, teatru, dans, poezie.

Festivalul isi propune constientizarea si valorificarea patrimoniului natural al muntilor Cindrel si a potentialului lor turistic. Valorile promovate sunt prietenia intre oamenii de munte si grija pentru protejarea naturii.

Programul   Festivalului:
- Vineri 31 Ianuarie: primirea participantilor;
- Sambata 01 Februarie: sedinta tehnica   (ora 10:30); desfasurarea probelor de concurs  (ora 11:30 );
- Duminica 02 Februarie: - festivitatea de premiere (ora 11:00).
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!