Filme horror pe care nu trebuie sa le ratezi in 2012

0 stele

3442 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Filme horror pe care nu trebuie sa le ratezi in 2012

Pentru amatorii genului horror, 2012 se anunta un an promitator. Daca o serie de filme apreciate ("Piranha", "Underworld") si-au anuntat deja continuarile, exista si pelicule cu subiect nou-nout, menite sa faca deliciul publicului amator de senzatii tari. Iata, asadar, cateva dintre filmele horror pe care nu ar trebui sa le ratezi in 2012!

 

1. The Woman in Black

Pelicula "The Woman in Black" il infatiseaza pe Daniel Radcliffe (binecunoscutul Harry Potter) in rolul unui avocat care ajunge intr-un satuc uitat de lume si descopera cateva secrete bine ascunse, dar si un spirit sinistru, sub forma unei femei imbracate in negru, care ii terorizeaza pe localnici. "The Woman in Black" este un film horror mult asteptat, care are la baza romanul omonim aparut in anul 1983.

 

 

2. The Grey

O pelicula cu Liam Neeson in rolul principal, "The Grey" are toate ingredientele unui film sangeros: un grup de oameni pierduti in zapezile Alaskai si o haita infometata de lupi. Pentru amatorii genului si nu numai.

 

 

3. Underworld: Awakening

O noua pelicula din seria "Lumea de apoi", "Awakening" va fi pe gustul fanilor, dar nu neaparat si pe cel al publicului neinitiat, anunta primele impresii asupra filmului. In orice caz, "Awakening" o readuce la viata pe vampirita Selene care, alaturi de fiica sa Eve, jumatate vampir, jumatate Lycan, trebuie sa lupte impotriva Bio Com.

 

 

Autor: Dana Saporan

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: filme 2012  FILM HORROR  FILM 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!