Finalul primei etape a Campionatului Universitar de Minifotbal - Iasi si Cluj

0 stele

787 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 11 mar 2014

Finalul primei etape a Campionatului Universitar de Minifotbal - Iasi si Cluj

Vineri, 7 martie, la Cluj si Iasi, Campionatului Universitar de Minifotbal organizat de Student Sport, a continuat cu meciurile etapei I, din grupa A si B. 

Fostul antrenor al Universitatii Cluj, fotbalistul Ionel Ganea, a dat lovitura de incepere a meciului de pe terenurile de sport de la Baza Sportiva UMF, declarand urmatoarele:  „As schimba si eu cateva pase cu studentii, pe acest teren e mai usor, decat pe unul clasic de fotbal”. Etapa de la Cluj a intrunit participanti ai echipelor studentesti din zona Ardealului: Brasov, Sibiu, Tg Mures si Cluj - Napoca.  Primele doua echipe calificate se vor intrece la turneul final organizat la Bucuresti. Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele: Petru Maior Tg. Mures vs. Lucian Blaga Sibiu: 3-2, Babes-Bolyai Cluj vs. UMF Cluj: 4-3, USAMV Cluj vs. Transilvania Brasov: 5-2.

La Iasi, dupa o scurta festivitate de deschidere, tinuta la Baza Sportiva a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, s-au disputat pe terenurile de afara, doua din cele trei meciuri programate intre universitati din regiunea Moldovei.

 


La final, Bogdan Baboi, jucator in echipa Universitatea Alexandru Ioan Cuza a caracterizat competitia ca fiind: "o competitie atractiva, in care ne putem masura fortele cu celelalte universitati. Meciul din prima etapa a fost putin mai dificil, pentru ca am jucat primii si a fost un oarecare trac, dar pe parcursul meciului ne-am acomodat si am reusit un rezultat bun. Organizarea a fost foarte buna si asteptam cu nerabdare urmatoarea etapa".

Echipa gazda a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara a castigat jocul prin neprezentarea echipei adverse: Universitatea Petre Andrei, Iasi. Celelalte rezultate ale grupei B, au fost: Universitatea Gheorghe Asachi vs. Universitatea Alexandru Ioan Cuza: 1-4,  Universitatea Stefan cel Mare, Suceava vs. Universitatea de Medicina si Farmacie, Iasi: 0-2.
 


Bucurandu-ne de prezenta a peste doua sute de spectatori si aproape o suta de studenti participanti  din toate orasele reprezentative pentru cele patru zone geografice, punem punct aici primei etape a Campionatului Universitar de Minifotbal.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!