Flirtul online - greseli de evitat

0 stele

1017 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Flirtul online - greseli de evitat

Este foarte usor sa flirtezi in spatiul online. Aici renunti la inhibitii si dai frau liber imaginatiei, insa acest lucru te poate determina, uneori, sa exagerezi si sa ai o atitudine nepotrivita. Iata cateva dintre greselile pe care trebuie sa le eviti atunci cand flirtezi online.

 

Nu oferi prea multe informatii personale

In timpul flirtului online, oamenii uita de limite si bariere si incep sa ofere prea multe detalii si informatii personale. Chiar daca iti place foarte mult persoana cu care discuti si o consideri potrivita, nu te avanta sa ii oferi prea multe detalii despre tine si despre ce iti place, cum iti place, ce gandesti etc.

 

Evita apropourile cu subinteles

Daca nu esti adept al replicilor directe si ai obiceiul sa incerci sa spui anumite lucruri care pot avea subinteles, ar fi bine sa analizezi bine lucrurile inainte de a spune orice. Nu uita ca discutiile online pot fi foarte usor de interpretat, motiv pentru care este recomandat sa transmiti foarte clar si limpede mesajul tau. Fereste-te de metafore si expresii in scopul de transmite un anumit mesaj, ci foloseste cuvinte cat mai simple, care sa exprime cu usurinta ce vrei sa spui si unde vrei sa ajungi.

 

Nu discuta despre sex

Evita discutiile despre sex in cadrul unei intalniri online, mai ales daca inca nu v-ai intalnit sau nu va cunoasteti prea bine. Este foarte posibil ca cealalta persoana sa se simta hartuita si sa inceapa sa te evite, fara ca tu sa intelegi ce s-a intamplat de fapt. Evita sa cazi intr-o capcana si sa te lasi prada tentatiilor, chiar daca persoana respectiva arata foarte bine.

 

Autor: Corina Petrea

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!