Gesturi mici pe care le poti face pentru ea in sesiune!

0 stele

999 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Gesturi mici pe care le poti face pentru ea in sesiune!

Sesiunea bate la usa, iar programul tuturor studentilor devine brusc mai aglomerat ca niciodata. Toata lumea vrea sa traga tare in ultima sesiune din an, pentru a se putea bucura apoi la maximum de vacanta de vara. Nu merita sa iti umbresti cea mai frumoasa perioada a vietii de student – vacanta de vara – cu grija unor restante care pot fi „prevenite” cu putin efort depus la timpul potrivit.

Asadar, din moment ce examenele trec pe locul I, cum ramane cu relatia ta de dragoste? O intretii cu gesturi mici, ce vor avea efecte mari asupra starii de spirit a iubirii tale. Iata cateva idei in acest sens in randurile de mai jos:

 
1. Scrie-i o scrisoare de mana si strecoara-o pe sub usa camerei de camin a prietenei tale. Ravasele de dragoste de demult functioneaza si asupra fetelor moderne si sofisticate din ziua de azi!
 
2. Pregateste-i un cadou cu dulciurile ei preferate. Ia o cutie din carton, in care pune toate dulciurile care stii ca ii plac iubitei tale: ciocolata, bomboane, acadele, etc. Toata lumea stie ca in sesiune avem nevoie de ceva mai mult zahar.
 
3. Trimite-i mesaje de noapte buna si buna dimineata. Chiar daca va vedeti mai rar si mai putin in sesiune, asta nu inseamna ca nu puteti fi cat se poate de atenti cu iubita voastra.
 
4. Bate-i dimineata la usa doar pentru a-i aduce cafeaua de dimineata. Urmeaza o zi de studiu intens pentru amandoi? Ce ar fi sa incepeti ziua cu zambetul pe buze? Trezeste-te dimineata, cumpara-i o cafea care stii ca ii place si fa-o pe „room service-ul” pentru ea.
 
5. Fa-i un playlist cu melodiile ei preferate. Cam stii ce fel de muzica ii place si stii de asemenea ca iubita ta nu se prea pricepe la asta. Rezerva-ti cateva ore din noapte pentru a-i pregati un playlist numai bun de ascultat in timp ce invata pentru examene.
 
6. Cumpara-i ultimul numar din revista ei preferata. Un cadou ne face sa ne simtim bine indiferent de valoarea lui, in plus, in sesiune avem nevoie de pauze calitative care sa ne energizeze pentru urmatoarea sesiune de invatat. Asadar, revista o va impulsiona sa traga tare cu invatatul cursurilor pentru a se putea „rasfata” in pauza cu ea.
 
7. Dati-va intalnire la biblioteca pentru a invata impreuna. Astfel de intalniri vor fi amintiri dragi dupa terminarea facultatii. Cand iubesti nu ai nevoie decat sa il stii pe cel drag aproape de tine. La biblioteca veti fi impreuna si veti invata in acelasi timp pentru examene: 2 in 1!
 
8. Inrameaza o fotografie reusita cu voi doi impreuna si fa-i un cadou care sa-i aminteasca in fiecare moment in care va studia de relatia voastra de cuplu de care va veti bucura din nou ca inainte dupa sesiune.
 
9. Lasa-i biletele cu mesaje dragute in paginile cartilor pe care stii ca le va studia sau in rucsacul cu care merge la biblioteca, facultate, etc. 
 
10. Cumpara un DVD cu un film care ii place ei in mod deosebit si rezervati-va o seara linistita in doi. Sesiunea „merita” si ea o pauza macar pentru o seara din weekend...
 
 
 
 
 
Foto: communitytable.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!