Ghetea: Programul Prima Casa nu si-a atins in totalitate scopul

0 stele

389 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 22 nov 2012

Ghetea: Programul Prima Casa nu si-a atins in totalitate scopul
Programul Prima Casa nu si-a atins scopul in totalitate, acela de a revigora constructiile in domeniul locuintelor, pentru ca exista un stoc care nu s-a epuizat, a declarat, miercuri, Radu Gratian Ghetea, presedintele ARB si al CEC Bank.

"Este bine ca functioneaza, dintotdeauna am spus ca programul Prima Casa este printre putinele programe care au functionat si functioneaza. Parerea mea este ca nu si-a atins in totalitate scopul, pentru ca atunci cand s-a lansat se vorbea ca va revigora constructiile in domeniul locuintelor. Se pare ca numai intr-o mica masura s-a realizat acest lucru, si aceasta datorita faptului ca exista un stoc mare de locuinte, atat dintre cele noi care nu s-au vandut, cat si din cele vechi", a spus Radu Ghetea, prezent la seminarul EU-COFILE 2012, organizat de BNR, Alpha Bank si Asociatia Romana a Bancilor (ARB).

El a declarat ca are speranta ca aceste stocuri incet-incet se vor epuiza si vom putea asista la o dezvoltare a programului Prima Casa cu locuinte noi, care se vor construi.

De asemenea, Radu Ghetea a spus ca nu se pune problema resurselor si ca Guvernul a aprobat prelungirea programului ori de cate ori a fost nevoie.

dreptreplica(1203053);

Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook