Gica Popescu, la LPF?

0 stele

1407 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 12 apr 2010

Gica Popescu, la LPF?

Gica Popescu ar putea fi succesorul lui Dumitru Dragomir in fruntea LPF, fostul component al Generatiei de Aur fiind dorit in functie de Gigi Becali si de sustinatorii acestuia. Potrivit Prosport, patronul gruparii din Ghencea a stabilit, alaturi de alti conducatori de club, numele succesorului lui Dragomir la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.


"Nu pot sa spun ca e Gica Popescu, pentru ca Gica Popescu nu stie nimic, deocamdata. Nu pot rosti numele lui pana nu vorbim cu el sa vedem daca vrea. Vom vorbi zilele viitoare", dezvaluie Gigi Becali. Urmarind inlaturarea lui Dumitru Dragomir, Gigi Becali cauta aliati in conducerea Federatiei Romane de Fotbal, pentru a judeca modul in care comisiile LPF au acordat victoria Timisoarei la masa verde in partida cu Rapid.


Prin semnarea unei petitii, Becali si alti conducatori de club din Liga I vor discuta verdictele favorabile pe care Comisia de Recurs a LPF le-a acordat lui Marian Iancu si clubului FC Timisoara. "Revizuire dupa revizuire si mereu Iancu cade in picioare. Pai ce? Chiar ne iau de prosti? O sa vada Mitica, nu suntem prosti.", mai spune Gigi Becali.


Fostul international Gica Popescu nu a comentat eventuala propunere a contestatarilor lui Dumitru Dragomir: "Nu pot comenta! Aud pentru prima data despre asa ceva!" Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat de mai mult timp ca va incerca inlaturarea actualei conduceri a Ligii Profesioniste de Fotbal in cazul in care clubul FC Timisoara va castiga la masa verde intalnirea cu Rapid Bucuresti.

 

Sursa: Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FOTBAL  gica popescu  Range Rover Sport  LPF 
Adauga comentariul tau