Godot Cafe-Teatru, Bucuresti

Godot Cafe-Teatru, Bucuresti 5 1
5 stele

4981 vizualizari  |  3 comentarii

Godot Cafe-Teatru, Bucuresti

Deschis la mijlocul lui noiembrie, anul trecut, Godot Cafe-Teatru este primul teatru independent care exista intr-un spatiu clasic, in Bucuresti, alaturi de o cafenea si, in curand, de clubul "Sub Scena".

 

Cateva dintre concertele care au avut loc la finalul lunii decembrie, anul trecut, la Godot, cu sala plina: Amaro Del (din Serbia, in cadrul turneului In Quest for the Gipsy Soul of the World), Nightloosers - Hanno Hoefer, Marius Mihalache, alaturi de piese de teatru clasic sau underground (saptamana viitoare avem 2 piese scrise de Woody Allen), lansari de carte etc.

Publicul de aici este tanar, boem, vin aici foarte multi studenti la Teatru, Film, Conservator, dar si public din alte zone decat cele culturale, cat si prietenii casei, regizori, actori, cantareti, artisti plastici etc. Spatiul poate gazdui aproximativ 150 de invitati la nivelul principal (care poate fi "metamorfozat" din cafenea in spatiu de concert - exista si o scena clasica in acest ansamblu), inca 50 la balcon, si 200 la subsol, in clubul "Sub scena".

Adresa: Blanari 14, Bucuresti
Tel: 021. 61.682/0736 414 244
Site: www.godotcafeteatru.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CAFENEA  Godot  Bucuresti 
Comentarii

Raspunde-i

pai acolo nu au acces decat prietenii casei...ma refer la teatru si la cei care joaca...

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Spectacole de iluzionism