Gradina Botanica va gazdui o noua editie a Festivalului de Film "Shorts UP"

0 stele

992 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 17 iul 2015

Gradina Botanica va gazdui o noua editie a Festivalului de Film 'Shorts UP'

Daca nu ai simtit pana acum gustul dulcei al vacantei, Gradina Botanica a Universitatii Bucuresti te invita vineri, 24 iulie, si sambata, 25 iulie, sa-ti iei portia de libertate si relaxare la Festivalul de Film Shorts UP, editia a II-a, din cadrul Marelui Picnic.

Marele Picnic este un eveniment care prezinta cele mai aplaudate scurtmetraje din ultimii 4 ani in aer liber. Intins pe iarba, la racoare, cu gustari fresh, publicul va avea ocazia sa savureze comedii lejere, romantice, intense, toate proiectate pe un ecran gonflabil expus in Gradina Botanican printre copaci si vegetatie.

In plus, vizitatorii vor avea ocazia sa participe si la tururi ghidate intre orele 18.00 - 21.30. Muzica live, jocuri pe iarba, natura, toate acestea vor defini Marele Picnic in zilele de vineri si sambata la Gradina Botanica. Daca vrei sa participi, nu uita acasa o patura si voia buna.

Printre scurtmetrajele care vor rula la Marele Picnic sunt: The Bussines Trip, We miss you, The proposal, The Portal, Traffic vs Sex, Vanity si multe altele. Programul este disponibil aici.

Biletele pot fi achizionate atat online, la pretul de 20 de lei/ seara sau 35 lei/ abonament sau chiar la fata locului, la pretul de 25 lei/seara sau 40 lei/ abonament.
 

Citeste si

ADMITERE FACULTATE 2015: Specializari desfiintate pe banda rulanta
Ce filme noi vedem la cinema in perioada urmatoare?
ANOSR ofera locuri de tabara gratuite pentru studentii care provin din medii defavorizate


Andreea Catan
Foto: urbanburger.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILME  gradina botanica  marele picnic  shorts up 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!