Iesi la agatat? Ai replicile la tine?

0 stele

827 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Iesi la agatat? Ai replicile la tine?

Cand vechea relatie s-a dus de mult pe apa sambetei si nicio alta fata interesanta nu se iveste la orizont e timpul… sa iesi la agatat! Doar nu vrei sa iti petreci tot restul studentiei fara ingredientul de baza… dragostea, nu-i asa? Asadar, dup ace ti-ai “maturat” putin tinuta, te-ai parfumat si ti-ai pus pe fata alura de cuceritor, tot ce iti mai trebuie sunt niste replici indraznete de agatat. Si ca sa nu mai pierzi tu vremea cu “documentarea” ti le-am pregatit noi. Iata-le!


1.    Asta e numele mamei mele!

Cum procedezi? Mergi la ea si te prezinti, intreband-o cum o cheama. Dupa ce raspunde, te arati mirat din cale afara si ii spui “nu se poate!!! Asta e numele mamei mele” si ii saruti mana. Sarutul este cheia. Atunci fat ate va intreba in legatura cu afirmatia de mai devreme. Atunci ii spui adevarul, ceva de genul “ooo, nu e numele mamei mele dar sarutul nu a fost grozav”? E o metoda buna de a incepe o conversatie cu fetele de treaba, daca zice ca esti un mincinos si se arata nazuroasa, treci la urmatoarea fata!

 

2.    Se pare ca ai nevoie de o bautura

Aceasta e o tactica de agatat destul de dificila, pe care o pot incerca doar cei mai cutezatori baieti. In schimb, denota un mare grad de incredere in tine, asa ca ar putea avea succes. Te duci la ea si ii iei bautura din fata. O bei dintr-o sorbire si impingi paharul pe bar. Apoi ii spui: se pare ca ai nevoie de o bautura. O fata de treaba ar trebui sa considere gestul amuzant, daca face scandal, treci la urmatoarea.

 

5 motive pentru care esti inca singur!

 

3.    Cred ca ai scapat asta

Pentru aceasta replia trebuie sa te pregatesti de acasa. Iti trebuie o bancnota (de cat te induri tu) pe care iti scrii foarte lizibil numele si numarul de telefon. Cand apare o fata interesanta (la sala de gimnastica, la bar, la supermarket) o scapi pe jos cat mai aproape de ea fara ca ea sa observe acest lucru. Apoi o ridici (eventual sa te observe ea) si i-o intinzi cu replica : cred ca ai scapat asta. Pleci imediat pentru ca ea sa-ti piarda urma si sa nu aiba timp sa spuna ca nu e a ei. Astepti sa fii sunat sau sa primesti un mesaj. Daca nu, ai pierdut o bancnota doar…

 

4.    Poti sa tii asta repede?

E o replica buna pentru aer liber sau pentru spatii larg deschise. De asemenea necesta mult curaj din partea ta. Cand ai pus ochii pe ea, te duci la ea putin agitat si o rogi sa tina asta repede. Tut ii pumnul strans. Daca are un suflet bun va deschide mana ca sa tina ce ai sa-i dai. Atunci ii iei mana in mana ta si ii spui: buna sunt x, cum te cheama” sau, daca esti mai indraznet “acum ai un pertener care sa te cheme la intalniri”!


Foto: attractgetwomen.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!