Încălțămintea pe care o porți spune totul despre persoana ta

0 stele

7920 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Încălțămintea pe care o porți spune totul despre persoana ta

Fie că porți pantofi cu toc sau cu talpă joasă, încălțămintea pe care o porți te definește, iar preferințele noastre în ceea ce privește aceste accesorii arată ce fel de persoane suntem. Tu ce porți?

Dacă obișnuiești să porți mereu pantofi sport înseamnă că ești o persoană stabilă emoțională și foarte greu ajungi să fii anxioasă. Practic, ești un om cu picioarele pe pământ.

Dacă porți teneși înseamnă că ești o persoană foarte de treabă, uneori mândră și prudentă. Ești tipul de om mereu cu spirit tânăr care are propriile trăiri.

Ești genul fashion? Trebuie să știi că în cazul ăsta este posibil să fii în stare să dai și ultimii bani pe un pantof cu toc, chiar dacă nu-ți permiți, în realitate, acel lucru. Ești o persoanî conservatoare, pasională și căreia îi place să fie în contradictoriu.

Balerinii spun despre tine că nu îți pasă prea mult ce spun alții despre tine, îți exprimi ideile liber, motiv pentru care e posibil să ai probleme în acest sens când ai relații.

Pantofii cu platformă spun că ești sociabilă din natura ta și ești mereu online și pe rețelele de socializare. Îți place să comunici mult.

Genul de pantof mocasini, ori pantof lejer, spune despre tine că ești o persoană calmă care îți poate exprima ideile fără prea mult tam-tam.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!