Incep Campionatele Universitare de Minifotbal, Tenis si Cros

0 stele

674 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  3 mar 2014

Incep Campionatele Universitare de Minifotbal, Tenis si Cros

Primavara este momentul cel mai bun pentru a incepe sa faci sport, pentru ca, nu-i asa, odata cu natura e timpul sa te retrezesti si tu putin la viata. Daca lenea hibernala nu ti-a trecut inca insa, atunci ai putea sa-ti dai singur un imbold si sa participi, macar pasiv, la niste activitati sportive gandite special pentru voi studentii, Campionatele Universitare de Minifotbal, Tenis si Cros.

Startul competitiei se va da joi, 6 martie, ora 15.00 la Sport Arena - Universitatea Politehnica din Bucuresti (terenurile de minifotbal din incinta complexului) cu meciul demonstrativ dintre Echipa Dolce Sport si Echipa ambasadorilor Student Sport. Acesta va fi urmat de meciurile dintre echipele studentesti din Grupa C (Universitati de stat si private din Bucuresti.

Campionatele Universitare de Minifotbal si Cros isi propun, in acest an, ca numarul echipelor inscrise si al spectatorilor sa fie mult mai mare decat in anii precedenti, iar Campionatele Universitare de Tenis, aflate la prima editie, au drept scop crearea cadrului competitional pentru studentii pasionati de aceasta disciplina sportiva. Nu mai sta pe ganduri, inscrie-te si tu!

Autor: Otilia Caraza
Sursa foto: dordt.edu

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!