Incep cazarile la Galati. Cat platesti pe luna pentru un loc la camin?

0 stele

2294 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Incep cazarile la Galati. Cat platesti pe luna pentru un loc la camin?

Anul universitar se apropie cu pasi repezi, iar studentii au inceput goana dupa locuinte. Cei care aleg sa-si petreaca studentia in campusurile studentesti galatene sunt asteptati sa depuna cererile de cazare la administratia caminelor.

Depunerea cererilor va avea loc in perioada 25-26 septembrie 2015 de catre studentii de anul I, intre 26-28 septembrie de catre cei cu precazare aprobata, intre 28-30 septembrie de catre masteranzi si intre 30 septembrie - 2 octombrie de catre studentii repetenti, exmatriculati sau fara precazare, in intervalul orar 09.00 - 17.00.
 

ADMITERE FACULTATE 2015: Unde sa te inscrii ca sa nu platesti taxe de scolarizare


Caminele studentesti din Galati au inceput pregatirile pentru intampinarea studentilor, mai exact curatenie, reparatii curente si modernizari. Printre facilitatile oferite de campusul universitar studentilor se numara o sectie de politie, un centru de mediere sociala, cu acces gratuit, un punct de prim-ajutor medical si o cantina, deschisa in a doua saptamana de facultate.

Tarifele de cazare in camine nu variaza simtitor de la un la altul. De exemplu, anul trecut, un student de la buget a platit 107 lei lunar, iar cel de la taxa 207 lei.

Andreea Catan
Foto: campus.ugal.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!