INCEPE-TI VARA CA IN INDIA!

0 stele

1308 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

INCEPE-TI VARA CA IN INDIA!
Va era dor de locul unde se exerseaza arta conversatiei? Doriti sa va insusiti arta de a asculta cu bucurie idei bine formulate de altii?
Vreti sa fiti specialisti in arta de a ramane relaxat si colocvial in polemici? Va invitam la o cafea. La Cafeneaua Erotica Twice.
Joi, 28 iunie, ora 19:00, pe terasa Clubului Twice, Cafeneaua Erotica isi redeschide protile si va invita, alaturi de Editura TREI, la o discutie savuroasa despre erotism si filosofie orientala pornind de la romanul despre Kamasutra “Ascetul dorintei" de Sudhir Kakar, aparut in Colectia Eroscop. Nu vor lipsi premiile exotice si surprizele cu Henna, iar intrarea va fi libera!!!

 Tradus in numeroase limbi, romanul Ascetul dorintei este o reconstituire a vietii lui Vatsayana, care se presupune ca a fost autorul Kamasutrei, cel mai popular tratat erotic scris vreodata. Cultivand detaliile de epoca si facand referiri la istoria reala a vietii maestrului indian, cartea seduce prin sarmul ei exotic si prin puzzle-ul ce finalmente confera contur destinului acestui celebru intelept, Vatsyayana, care isi incepe copilaria in bordelul unde lucreaza matusa sa.
Despre Cafeneaua Erotica Twice
Cafeneaua Erotica Twice este un club de discutii libere despre sex si erotism in cultura: arta vs. mentalitati sociale, aproximari individuale de zi cu zi. Pentru ca erosul ne preocupa pe toti. Oricum practicam si avem pareri in nestire. Ce-ar fi sa ni le socializam?! Pana unde se/nu se confunda sexualitatea cu erotismul?
Lansarea acestui concept a avut loc in 2006, avand ca tema redescoperirea trupului uman prin desen, fotografie, montaje video, literatura, film, dans si teatru. Au avut loc seri de expresie erotica: dezinhibare sexuala si emancipare prin arta. Lucrarile de arta produse pe terasa/ atelier a CAFENELEI EROTICE au fost expuse in Galeria de arta erotica a CLUBULUI TWICE. Au avut loc licitatii periodice a lucrarilor expuse si s-au putut face si achizitii din Galeria Virtuala a Cafenelei Erotice.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Vara  INDIA  INCEPE-TI 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Spectacole de iluzionism