Inna sarbatatoreste 2 ani, impreuna cu Park Lake

0 stele

225 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Inna sarbatatoreste 2 ani, impreuna cu Park Lake

La început de septembrie bucure╚Ötenii au motiv de s─ârb─âtoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake. Doi ani de când ParkLake Shopping Center ╚Öi-a deschis por╚Ťile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize ╚Öi experien╚Ťe demne de povestit. Cu aceast─â ocazie, mall-ul î╚Öi întâmpin─â publicul cu un concert aniversar Inna, dar ╚Öi cu mii de vouchere cadou ╚Öi o tombol─â la finalul c─âreia câ╚Ötig─âtorul marelui premiu va pleca acasa cu o ma╚Öin─â Mazda CX5.

 

Concert și premii aniversare la ParkLake Shopping Center

Pe data de 1 septembrie distrac╚Ťia începe cu un concert inedit. Începând cu ora 20:30, renumita artist─â Inna va urca pe scen─â pentru a s─ârb─âtori al─âturi de to╚Ťi cei prezen╚Ťi doi ani fascinan╚Ťi de când mall-ul a intrat pe lista destina╚Ťiilor preferate ale bucure╚Ötenilor pentru petrecerea timpului liber.

În plus, înainte de concert, publicul va fi întâmpinat cu prosecco ╚Öi un candy bar, dar ╚Öi cu multe alte surprize care s─â adauge str─âlucire serii festive.

De asemenea, în perioada 1 – 30 septembrie, cump─âr─âturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere în valoare de  50 RON fiecare, dar ╚Öi posibilitatea de a participa la tombola aniversar─â. Astfel, toate persoanele care se înscriu la tombol─â au ╚Öansa de a câ╚Ötiga prin tragere la sor╚Ťi marele premiu: o ma╚Öin─â Mazda CX5, perfect─â pentru plimb─ârile în natur─â sau la sesiuni de shopping prelungite.

 

Pentru c─â doi ani al─âturi de ParkLake merit─â s─ârb─âtori╚Ťi, luna septembrie este o lun─â festiv─â, plin─â de surprize fascinante ╚Öi mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un început de toamn─â rodnic marcheaz─â anul acesta o s─ârb─âtoare unic─â – #2aniparklake.

 

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și regulamentul campaniei aniversare pot fi găsite pe www.parklake.ro.

 

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbin─â într-un mod armonios natura ╚Öi shoppingul. Designul modern combin─â elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natur─â − Familie ╚Öi ofer─â oportunit─â╚Ťi excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spa╚Ťiilor de relaxare, de joac─â, precum ╚Öi locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat dup─â cele mai înalte standarde interna╚Ťionale, înconjurat de natur─â ╚Öi situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake ofer─â cea mai bun─â selec╚Ťie de branduri disponibile pe pia╚Ť─â ╚Öi servicii de înalt─â calitate într-un mediu eco-friendly ╚Öi o atmosfer─â încânt─âtoare.  

Mai multe informa╚Ťii despre ParkLake Shopping Center g─âsi╚Ťi la: www.parklake.ro.

 

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!