Instructiuni privind cazarea in caminele Universitatii de Medicina si Farmacia "Carol Davila" din Bucuresti

0 stele

9239 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Instructiuni privind cazarea in caminele Universitatii de Medicina si Farmacia 'Carol Davila' din Bucuresti

Cazarea studentilor in caminele Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti se face pe baza listelor de cazare intocmite si vizate de Prorectorul cu Probleme Sociale al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

 

  • Repartitiile vor fi respectate intocmai de catre studenti si administratori.
  • Pentru mutari intre studenti de la un camin la altul este necesara cererea de mutare a solicitantilor - cu care se vor prezenta personal la Serv. Social (cu buletinul), spre aprobare.
  • Studentii se vor prezenta personal la cazare cu Buletinul de Identitate sau Pasaportul (in cazul studentilor straini) si vor semna - dupa o citire atenta - contractul de inchiriere.
  • Studentii care instraineaza locul de cazare sau folosesc Buletinul de Identitate pentru a caza alte persoane, pierd dreptul de cazare pentru toata perioada cat fac studiile si vor fi trasi la raspundere contraventionala, civila sau penala dupa caz.


Administratorii care favorizeaza cazarile fictive sau cazarea persoanelor neindreptatite, vor fi trasi la raspundere disciplinara, materiala sau penala, dupa caz.

 

Contractul de inchiriere si actele de cazare se intocmesc de catre administratori in prezenta titularului Buletinului de Identitate, dupa o verificare atenta. In cazul in care, in urma controalelor se va demonstra ca exista nereguli, se vor lua masuri administrative.

 

 

Instructiuni


- Regia de camin va fi incasata conform instructiunilor contabile, pe o luna anticipat.
Cuantumul tarifelor de cazare este prevazut in anexa nr.1. Pentru studentii straini pe cont propriu valutar regia de camin se va incasa pe 2 luni anticipat (Octombrie si Noiembrie).
- Nu se va incheia contractul de inchiriere pana cand studentul nu-si va plati regia de camin anticipat.
- Pentru studentii pe cont propriu valutar, contractele de inchiriere vor fi intocmite numai de Serviciul Social. In consecinta administratorii vor anunta acesti studenti ca pana la data de 05 Octombrie 2009, sa se prezinte pentru incheierea contractului. Cei care nu au contractul de inchiriere incheiat vor fi evacuati din camin.
- Functionarii economici au obligatia ca in cursul lunii Octombrie sa verifice daca studentii pe cont propriu valutar, si-au platit taxa de scolarizare. In caz de neachitare, studentii, vor fi evacuati din camin.
- Perioada de cazare este intre 28 SEPTEMBRIE - 05 OCTOMBRIE 2009 inclusiv. In acest interval administratorii vor fi prezenti la camine, inclusiv Sambata si Duminica, urmand a se recupera aceste zile.
- Administratorii de camine sunt imputerniciti sa incheie contractele de inchiriere la toti studentii, cu exceptia celor pe cont propriu valutar.
Aceste contracte se vor incheia in momentul cazarii, concomitent cu intocmirea proceselor verbale de predare-primire a cazarmamentului si a bunurilor de folosinta in comun.
- Pe data de 20 OCTOMBRIE 2009 administratorii se vor prezenta la Serviciul Social cu diagramele de camin completate cu toate datele.
- Studentii care nu se prezinta la cazare pana la data de 05 OCTOMBRIE 2009, vor pierde locul de cazare in camin, urmand a fi cazate alte persoane care au dreptul.
- Conform Legii Statutului Cadrelor Didactice, studentii care au parinti cadre didactice vor depune la camin pana la data de 12 OCTOMBRIE 2009 adeverinta prin care se confirma statutul de cadru didactic al parintilor si copia legalizata dupa prima si ultima fila a cartii de munca acestia vor plati tariful de cazare conform anexei 1.
Studentii si doctoranzii de origine etnica romana (Rep.Moldova, Ucraina, Albania, etc.) bursieri ai statului roman, beneficiaza de cazare gratuita numai in caminul E, P20 si A2.
- In baza notificarii M.E.C. nr.12679/16.09.1998, toti studentii familisti (frati, surori, soti si sotii) care locuiesc in caminele U.M.F. si studiaza la alta Universitate vor aduce pana la data de 05 OCTOMBRIE 2009 o adeverinta prin care se certifica faptul ca nu au cazare in alte camine.
- Toti studentii care au locuit in camin, in anul univ. 2008-2009 si nu au platit sau predat cheile in timpul vacantei de vara, vor fi obligati sa achite tariful de cazare aferent lunilor AUGUST si SEPTEMBRIE 2009, in caz contrar nu li se va efectua cazarea pentru anul universitar 2009-2010.
- In final, se precizeaza ca listele de cazare vor fi respectate intocmai. In caz contrar, administratorii vor fi sanctionati.

 

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CAZARE  CAMINE  regulament  UMF 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!