Internship-uri si stagii de practica la Biroul de Relatii Publice

0 stele

1648 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 11 oct 2011

Internship-uri si stagii de practica la Biroul de Relatii Publice

Biroul de Relatii Publice al Universitatii din Bucuresti ofera studentilor oportunitatea de a face internship-uri si stagii de practica:
 

Domenii de practica propuse:

I. Monitorizarea presei.


Monitorizarea presei cuprinde toate tipurile de media online (publicatii cotidiene, televiziuni, agentii de presa, ziare financiare, reviste culturale, site-uri), unde apar articole din domeniul educational. Durata stagiului va fi de o luna de zile. Dupa incheierea stagiului de practica, Biroul de Relatii Publice al Universitatii din Bucuresti va elibera un document prin care se certifica efectuarea stagiului, cu descrierea responsabilitatilor asumate de stagiar.

Avantaje:

- studentii selectati vor avea sansa de a lucra de acasa;
- dobandirea de cunostinte intr-un domeniu cautat pe piata muncii;
- adeverinta de practica;
- experienta de lucru intr-un cadru institutional de renume.

Cerinte:

- laptop sau PC;
- conexiune la internet;
- diponibilitate de lucru acasa, dupa ora 22:00;
- capacitate de analiza.

Candidatii sunt rugati sa trimita CV-urile la adresa de e-mail pr@unibuc.eu. Va rugam sa mentionati faptul ca aplicati pentru Stagiul de practica „Monitorizarea presei”.
 

II. Biroul de Informare

Rectoratul Universitatii din Bucuresti a infiintat in luna ianuarie 2010 un Birou de Informare in holul Palatului Facultatii de Drept, a carui functie prioritara este de a oferi informatii utile oricarui vizitator al Universitatii din Bucuresti. Ghidarea si informarea eficienta a vizitatorului va avea ca rezultat crearea unei impresii pozitive asupra Universitatii din Bucuresti. in acest fel, contactul direct dintre vizitatori si institutie va fi imbunatatit.

in acest sens, a fost instalat un birou in holul cladirii Rectoratului, Palatul Facultatii de Drept.

in prezent, se cauta studenti-stagiari care sa participe in mod activ la procesul de informare al Universitatii din Bucuresti. Stagiarii vor urma o informare privind dispunerea birourilor si a departamentelor in cadrul rectoratului Universitatii din Bucuresti. Se va realiza un calendar de activitate si prezenta a stagiarilor la Biroul de Informare.

Studentii vor avea la dispozitie un dosar pe baza caruia vor fi informati vizitatorii. Acesta va contine: harta cladirii Palatului Facultatii de Drept, adresele de contact, hartile, numerele de contact ale tuturor facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti, numerele de telefon ale tuturor serviciilor administrative ale universitatii, programul de lucru cu publicul, scurta descriere a departamentelor si pozitia lor in cladirea Rectoratului si lista evenimentelor ce se desfasoara in cladirea Rectoratului sau la sediul celorlalte facultati din cadrul Universitatii din Bucuresti (ziua si ora evenimentelor). in plus, stagiarii vor avea la dispozitie si panoul de informare ce cuprinde numarul salilor din cladirea Palatului Facultatii de Drept.

Beneficiile:

 

- Stagiul per student va consta in program part-time: 4 ore/saptamana, 12 ore /luna, timp de 3 luni.
- Stagiul se va finaliza cu un certificat de activitate ce poate echivala practica la facultate.
- Studentul isi dezvolta abilitatile de comunicare interpersonala.
- Experienta unei practici reale, usor de evaluat atât de profesorul coordonator cat si de coordonatorul Biroului de Relatii Publice.

Cerinte de la studenti:

- Sa fie politicos si amabil.
- Sa pastreze o atitudine deschisa si proactiva.
- Sa informeze publicul in mod corect.
- Dornic sa invete si sa interactioneze.
- Cunoasterea la un nivel mediu a limbii engleze si/sau a limbii franceze.

Candidatii sunt rugati sa trimita CV-urile la adresa de e-mail pr@unibuc.eu. Va rugam sa mentionati faptul ca aplicati pentru Stagiul de practica ,, Biroul de Informare”.Sursa: Unibuc

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook