Top 8 replici haioase ale profesorilor

Top 8 replici haioase ale profesorilor 4 19
4 stele

36790 vizualizari  |  3 comentarii

Top 8 replici haioase ale profesorilor

Poate ca profesorii nu sunt dotati intotdeauna cu un simt al umorului foarte evident, insa in anumite cazuri reactiile lor, vizavi de gafele elevilor ori ale studentilor, sunt de-a dreptul savuroase. Descopera, in continuare, 8 replici amuzante ale unor profesori!


Invata sa copiezi cum trebuie
Invata sa copiezi cum trebuie

Lucrarea de control din imagine este sugestiva: elevul in cauza nu a facut decat sa copieze raspunsurile colegului sau, dar intr-un mod cat se poate de neinspirat. Evident, profesorul s-a prins si i-a lasat cateva mesaje de iubire: "Trisorii nu castiga niciodata" si "Data viitoare, pune raspunsurile colegului tau in dreptul numarului potrivit".

Sursa foto: oddee.com
 


Boo Hoo
Boo Hoo

O metoda practicata periodic de elevi si/sau studenti (de ultimii, mai putin) este inserarea unui desen si/sau a unui mesaj pe foaia unui test, care nu are nicio legatura cu testul in sine, dar care are menirea de a sensibiliza profesorul.

In cazul de fata, mesajul vine din partea unui ursulet panda care, spune elevul in cauza, va incepe sa planga daca redactorul lucrarii va lua o nota mica. Reactia profului? "Boo Hoo. Inveseleste-l invatand pentru examenul final". Superb!

Sursa foto: oddee.com
 


De ce nu iti place fizica?!
De ce nu iti place fizica?!

Fizica nu se numara printre materiile preferate ale celor mai multi elevi. Ceea ce este mai amuzant, insa, nu este preferinta elevilor pentru cu totul si cu totul alte materii si, deci, redactarea unor lucrari de control dezastruoase, ci reactia unui prof in fata fenomenului, prin intermediul unui meme, cu un mesaj specific: "y u no like physics?!?!?".

Sursa foto: oddee.com
 


Nu negociez cu teroristii
Nu negociez cu teroristii

Nu este foarte clar la ce materie a dat elevul lucrare de control, ceea ce este evident, insa, este desenul din josul paginii. Conversatia dintre cei doi omuleti este urmatoarea: "Da-i omului 1 punct bonus sau figurina o pateste!" - "Va rog, faceti cum spune". Din pacate... proful nu negociaza cu teroristii.

Sursa foto: oddee.com
 


Inelele lui Saturn
Inelele lui Saturn

De ce planeta Saturn are inele? Cu siguranta nu pentru ca Dumnezeu si-a dorit ca Saturn sa fie ca Beyonce! Un elev s-a gandit, totusi, sa isi incerce norocul si a dat intocmai acest raspuns. Replica profului? "Saturn nu era o femeie singura".

Sursa foto: oddee.com
 


Draga domnule profesor...
Draga domnule profesor...

Sa iti postezi pe Facebook nemultumirea vizavi de un profesor nu este niciodata o idee buna. Nu de alta, dar proful probabil chiar iti va vedea postarea... iar consecintele s-ar putea sa nu fie tocmai placute.

In orice caz, din imagine reiese clar ca postarea unui elev nemultumit de cantitatea de teme primita a beneficiat de un raspuns excelent. A se vedea "Taci din gura, fa-le [temele], termina scoala, fa ceva cu viata ta si apoi poate ca o sa ii pese cuiva de ceea ce ai de spus".

Sursa foto: oddee.com
 


Problema cu elefant
Problema cu elefant

Un elev a avut stralucita idee de a desena un elefant pe foaia de test si de a insera mesajul "Nu am putut rezolva aceasta problema, deoarece un elefant o bloca". Partea cea mai draguta este, totusi, reactia profesorului: "Elefantii au coada".

Sursa foto: oddee.com
 


Testoasa Ninja
Testoasa Ninja

O lucrare despre mutanti a fost rezolvata printr-o testoasa Ninja mutant! Simplu! Din pacate, oricat si-ar fi dorit profesorul, chiar nu a putut sa puncteze desenul din imagine.

Autor: D.S.

Sursa foto: oddee.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Comentarii

Raspunde-i

Se scrie "originali*":))''-.-.Limba romana..ne confruntam cu ea ..o invingem si o schimbam cum ne convine!!:((

Raspunde-i

mda, elevii sunt originari, dar de multe ori profesorii ii intrec :D

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook