Invitati speciali si povesti de succes la Enterprise You

0 stele

1135 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Invitati speciali si povesti de succes la Enterprise You

La finalul saptamanii, 30 de tineri vor descoperi cum isi pot transforma pasiunea in cariera participand la Enterprise You, program de training pan-european organizat de Akcees in Constanta cu sprijinul Rompetrol. Inscrierile pentru editia care va avea loc in Ploiesti pe 12 si 13 iunie continua pana sambata, 7 iunie, iar aplicatiile se realizeaza completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop

Akcees si Rompetrol organizeaza impreuna doua noi editii ale programului de training Enterprise You, dedicate de aceasta data studentilor Universitatii Ovidius din Constanta (5-6 iunie) si Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti (12-13 iunie). Programul sustine acumularea de noi competente si abilitati in domenii precum branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, utilizand o abordare interactiva. In cele doua zile de training, studentii vor parcurge 11 module diferite care ii vor ajuta sa acumuleze abilitati relevante pe piata muncii si competente cheie pentru dezvoltarea profesionala. 

Castiga bani facand figuratie intr-un film istoric. Participa la casting!


“Acoperind intregul lant valoric al industriei de petrol si gaze, KMG International / Rompetrol este o referinta in toate cele 12 tari in care isi desfasoara activitatea, fiind una dintre primele companii din Romania care a initiat programe de dezvoltare a studentilor si absolventilor la inceput de cariera. Aceasta initiativa dezvoltata in colaborare cu Akcees vine sa intareasca angajamentul Grupului fata de calitate si leadership in educatie, oferind tinerilor cu rezultate academice remarcabile activitati si programe menite sa le sustina dezvoltarea continua si sa-i formeze ca profesionisti”, a declarat Florin Luca, Director Resurse Umane al KMG International/ Rompetrol.

Notiunile teoretice vor fi puse in practica prin aplicatii si jocuri interactive, iar participantii vor lucra alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, PR Manager How to Web & TechHub Bucharest, si trainer profesionist cu o experienta de peste 7 ani in domeniu. Daniel Dragomir (Co-Fondator & CEO TechHub Bucharest), Giani Kacic (CFO Rompetrol Rafinare) si Laurentiu Coltanel (Director General Rafinaria Vega Ploiesti) sunt invitatii speciali care vor fi alaturi de tineri pentru a oferi sfaturi din propria experienta si a le raspunde la intrebari.
 
Antreprenor cu experienta in vanzari, marketing si managementul proiectelor, Daniel Dragomir este Co-Fondator si CEO TechHub Bucharest, primul spatiu de co-working din Romania adresat exclusiv profesionistilor in tehnologie, parte a retelei globale TechHub. In mai putin de un, TechHub Bucharest a devenit centrul comunitatii tech si a adus in fata audientei nume mari in domeniul tehnologiei la nivel mondial in cadrul evenimentelor organizate periodic.

CFO al Rompetrol Rafinare, Giani Kacic este responsabil de strategia financiara si supravegherea operatiunilor financiare zilnice ale celei mai mari rafinarii din Romania. Colaborarea sa cu Rompetrol a inceput in mai 2003, timp in care a ocupat diferite pozitii (Financial Controller RomOil, CFO al Business Unit-ului Rafinare si Petrochimie, Manager de proiect pentru implementarea SAP ERP).

Laurentiu Coltanel este directorul general al Raginariei Vega Ploiesti, fiind responsabil de coordonarea activitatii de productie, a diversificarii gamei de produse, precum si de coordonarea proiectelor de investitii si supervizarea operatiunilor financiare. Laurentiu s-a alaturat Rompetrol in 2005 dupa absolvirea Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti.


Dezvoltat de 7 organizatii europene in cadrul EU Enterprise Partnership, Enterprise You este un program de training care ajuta participantii sa acumuleze competente si abilitati cheie pentru dezvoltarea lor profesionala si ii invata cum sa isi dezvolte pasiunile intr-o cariera de succes. inscrierile pentru editia care va avea loc in Ploiesti pe 12 si 13 iunie continua pana sambata, 7 iunie, iar aplicatiile se realizeaza completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Cu sprijinul Rompetrol, participarea la eveniment este gratuita.

Peste 50 de tineri au participat la cele doua editii Enterprise You organizate pana acum in Romania, iar programul a dezvoltat o comunitate de peste 500 de alumni la nivel european. Dupa absolvirea acestuia, participantii editiilor din Constanta si Ploiesti se vor alatura la randul lor acestei comunitati si vor putea astfel sa interactioneze in mod direct cu alti tineri cu preocupari si pasiuni similare si sa beneficieze de acces la resurse de invatare relevante pentru dezvoltarea lor profesionala.

Enterprise You ii ajuta pe tineri sa isi descopere adevarate valente profesionale, sa aiba incredere in fortele proprii si sa isi transforme pasiunea in cariera. Datorita feedback-ului primit, programul a continuat sa se dezvolte in diferite state membre ale Uniunii Europene, fiind in prezent implementat tari precum Marea Britanie, Spania, Franta, Italia, Grecia sau Slovacia. Cele doua editii Enterprise You organizate in Romania s-au desfasurat in Bucuresti, iar anul acesta, cu sprijinul Rompetrol, programul ajunge in Constanta si Ploiesti.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Akcees  Enterprise You  training pan-european 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!