Italia tocmai a deschis cel mai ciudat muzeu din lume!

0 stele

728 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Italia tocmai a deschis cel mai ciudat muzeu din lume!

Parerea noastra este ca nu pierzi nimic daca nu vizitezi acest muzeu, insa nu putem sa nu amintim despre aceasta initiativa serioasa care te face sa razi cand afli in ce scopuri nobile a fost creata.

Asadar, cel mai nou muzeu deschis in Italia, o tara renumita in toata lumea pentru cultura ei bogata si pentru numeroasele opere de arta cu o valoare inestimabila pe care le adaposteste, se numeste Museo Della Merda (in traducere: Muzeul Excrementelor). Institutia este descrisa ca o „facilitate dedicata studiului fecalelor umane si animale”. Mai mult de atat, Museo Della Merda se doreste a fi „o agentie pentru schimbare” care adaposteste „documente si informatii despre excremente in cultura, tehnologie si istorie”.

 
Muzeul isi mai propune de asemenea sa arate „cat de utile sunt excrementele in viata de zi cu zi”. Avandu-si sediul in satul Castelbosco din provincia Piacenza, Museo Della Merda a gazduit un eveniment de lansare luni, in incinta Muzeului de Stiinta si Tehnologie „Leonardo da Vinci”  din Milano.
 
Expozitia urmareste istoria excrementelor si isi doreste sa arate cate modalitati utile de utilizare a acestora exista in lume. 
 
Muzeul a fost fondat de fermierul Gianantonio Locatelli din satul Castelbosco care a dorit sa utilizeze 100 000 de kilograme de excremente produse de animalele lui intr-un mod cat mai util.
 
Muzeul poate fi vizitat numai cu programare sambata si duminica, din luna mai pana in luna august.
 
 
 
Foto: icon.panorama.it
 
 
 
 
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ITALIA  MUZEU  CIUDAT  excremente  muzeul excrementelor  Museo Della Merda 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!