Cunoaste-i pe 6 cei mai sexy CEO din lume!

0 stele

2361 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cunoaste-i pe 6 cei mai sexy CEO din lume!

Frumos si destept. Posibil? Potrivit publicatiei Business Insider care a facut o investigatie printre CEO renumiti din lumea intreaga, ai unor companii cu peste 100 de angajati, se pare ca este cat se poate de posibil. Publicatia a gasit 50 de CEO priceputi in meseria lor si foarte atragatori. Noi ne-am oprit doar la 6 cei mai interesanti dintre ei. Iata-i:

Foto: 5. noticias.r7.com
 


Zhang Xin, SOHO China
Zhang Xin, SOHO China

In varsta de 49 de ani, CEO-ul companiei SOHO China este nu numai cea mai bogata femeie din China care a facut avere de una singura dar si din lume. Averea ei este estimata la 3,8 miliarde de dolari. Ea se ocupa de un program de burse colosal pentru elevii chinezi, ajutandu-i pe cei care provin din familii defavorizate sa mearga la Harvard.

Foto: domusweb.it


Jeff Weiner, LinkedIn
Jeff Weiner, LinkedIn

Din 2008, de cand a preluat compania, numarul membrilor retelei a crescut de la 33 de milioane de membri la 225 de milioane de membri, crescand veniturile companiei de mai mult de zece ori. Unul din secretele lui Weiner in varsta de 44 de ani este sa isi acorde in fiecare zi un timp de 30 – 90 de minute in care sa nu faca nimic decat sa se gandeasca cum sa devina un lider mai bun.

Foto: millionaire.it


Andy Dunn, Bonobos
Andy Dunn, Bonobos

In varsta de 35 de ani, Andy Dunn stie tot ce trebuie sa stie in materie de imbracaminte masculina, intrucat cu asta se ocupa brandul pe care il conduce, denumit dupa o specie de maimute foarte apropiate ca inteligenta de oameni, dar bisexuale.

Foto: businessoffashion.com


Jennifer Hyman, Rent the Runway
Jennifer Hyman, Rent the Runway

Are o companie cu mai mult de 100 de angajati in maini desi are numai 33 de ani. Arata foarte bine si a studiat la Harvard. Compania pe care o infiintat-o pare cea mai simpla idee de afacere cu putinta. Serviciul oferit de ea clientilor este cel de a inchiria obiecte de vestimentatie.

Foto: digitalstyledigest.com


Claire Chambers, Journelle
Claire Chambers, Journelle

Uitati de Victoria's Secret, Journelle va fi compania care va da tonul in materie de lenjerie intima feminina. In varsta de doar 34 de ani, tanara Chambers a readus feminitatea si delicatetea in moda feminina.

Foto: noticias.r7.com


Stacey Bendet, Alice + Olivia
Stacey Bendet, Alice + Olivia

CEO-ul brandului de moda cu cea mai rapida crestere din New York se autodescrie singura pe Twitter ca fiind “mama, sotie, scriitoare de haiku ocazional, si iubitoare a tuturor lucrurilor colorate”. Silul personal al CEO-ului in varsta de 36 de ani se regaseste in colectiile ei de haine: luminoase si mereu surprinzatoare.

Foto: .interviewmagazine.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!