JobShop ajunge in weekend la Timisoara

0 stele

599 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

JobShop ajunge in weekend la Timisoara

BEST Timisoara organizeaza JobShop®, unul dintre cele mai mari evenimente de cariera pentru studenti intre 20 si 26 aprilie la Centrul Regional De Afaceri din Timisoara din campusul universitar. Evenimentul isi propune sa aduca studentii universitatii mai aproape de viitori lor angajatori din cadrul companiilor si sa le acorde acestora oportunitatea de a-si insusi diferite abilitati care le vor fi folositoare in carierele acestora.

Deschiderea oficiala va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timisoara in data de 20 aprilie la ora 11:00. Activitatile ce se vor desfasura in zilele de eveniment vor fi training-urile, prezentarile “Cariere de succes”, prezentarile “Zoom pe companie”, testarile lingvistice si interviurile.

Studentii vor putea lua parte la prezentari de burse de studiu si se vor putea inscrie pentru a participa la atelierele tehnice sau vizitele la companii programate pentru ultimele zile ale evenimentului. Cele doua zile de stand se vor desfasura in zilele de 22 si 23 aprilie unde vom avea peste 30 de companii printre care: Microsoft, Hella, Attos, RapidSolution, Infobest, Movidius.

JobShop® este cel mai mare eveniment national de cariera a carui traditie este dusa mai departe an de an de catre BEST Timisoara. Ceea ce diferentiaza JobShop® de alte târguri de job-uri obisnuite este faptul ca noi, in calitate de studenti, ne implicam in organizarea lui din dorinta de a oferi noi oportunitati in vederea formarii unei cariere, tuturor absolventilor si studentilor din mediul tehnic.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: evenimente de cariera  jobshop 2013  Timisoara 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!