JobTransport aduce noi oportunitati de cariera absolventilor de studii politehnice

0 stele

615 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

JobTransport aduce noi oportunitati de cariera absolventilor de studii politehnice

Angajatori de renume asteapta studenti si absolventi ai Universitatii Politehnica si Facultatii de Transporturi la prima editie a targului de joburi din domeniu, JobTransport.

In intervalul 8-9 noiembrie, studentii si absolventii vor avea parte de 15 workshopuri sustinute de traineri specializati in transporturi, logistica, legislatia muncii, de un spectacol pe masura de stand-up avandu-l in rolul principal pe comediantul Catalin Dumitru, de un test drive  organizat de Porsche Bucuresti Vest 1 si de o demonstratie de mare anvergura sustinuta de campionul national la raliu Vali Porcisteanu.

Printre companiile participante la eveniment se numara: Wim Bosman, Mailman, Transferoviar Grup, Thales, Goodyear, Elite, DSV Solutions, Dynamic Human Resources si multe altele.

Potrivit Romanialibera.ro, managerul de proiect Felicia Niculae sustine ca "primul targ destinat studentilor si absolventilor de la Transporturi, va fi un castig atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. Pe de o parte, tinerii vor avea sansa sa aplice pentru un job in domeniul pentru care s-au pregatit, iar pe de alta parte, angajatorii vor avea de unde sa selecteze candidatii doriti".

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Targ de Handmade Fairy Tale Targ de Handmade Fairy Tale