Lansare Ultima vrajitoare din Transilvania de Cristina Nemerovschi si Malad de Alexandru Voicescu

0 stele

896 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Lansare Ultima vrajitoare din Transilvania de Cristina Nemerovschi si Malad de Alexandru Voicescu

Editura Herg Benet va invita joi, 1 octombrie, de la ora 19.30, la Absintheria Sixtina (in Centrul Vechi, pe Strada Covaci, nr. 6), la o lansare de carte neconventionala, urmata de un after-party. Vor fi lansate trilogia Ultima vrajitoare din Transilvania, de Anna Vary (un pseudonim al scriitoarei Cristina Nemerovschi) si Malad, romanul semnat de Alexandru Voicescu.

Ultima vrajitoare din Transilvania este o poveste complicata si captivanta despre nemurire, iubire, prietenie, iertare, alegeri, sacrificii, in care personajele dezvaluie trasaturi total neasteptate. Doua lumi distincte se intrepatrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate. Un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri.

In Malad, realitatea se intrepatrunde cu oniricul, ştiinta cu alchimia, religia cu fanatismul, iar existenta obiectiva se dovedeste doar o umbra a unui alt substrat, mai adanc si mai improbabil de constientizat, unde moartea si decadenta sunt catalizatori reci ai destinului. In cele din urma, iubirea poate sa fie salvarea. Sau distrugerea, deopotriva.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: lansare carte  centrul vechi  Editura Herg Benet 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!