LEADERSHIP SCHOOL

0 stele

2276 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

LEADERSHIP SCHOOL
Despre Leadership School
Fundatia LEADERS isi propune sa contribuie major la educarea tinerilor cu potential de lider din Romania si sa faciliteze comunicarea dintre acestia prin crearea unui cadru propice.
Programul Leadership School este o initiativa LEADERS aparuta ca o continuare a programului Leadership Autentic pe care de 2 ani il dezvoltam in liceele din Romania si care consta in traininguri gratuite pe leadership furnizate de trainerii organizatiei (1000 de tineri liceeni au beneficiat de acest program).

Leadership School este un program cu o incarcatura unica si vibranta pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Ne adresam acelora care vor sa schimbe lumea in bine si pentru care performanta este punctul de referinta.
Un obiectiv principal al acestei actiuni este furnizarea de teorii si exemple concrete care sa contribuie major la educarea si dezvoltarea participantilor, in postura de lideri autentici ai societatii romanesti de maine. Viziunea noastra referitoare la acest program este completata si de facilitarea crearii unei retele de tineri lideri, care ulterior isi pot coordona eforturile in vederea determinarii progresului.
Leadership Summer School
In aceasta vara o echipa de tineri entuziasti, voluntari la Fundatia LEADERS, au lansat Leadership School, un program unic in Romania. Misiunea acestei scoli este aceea de a furniza teorii si exemple concrete care sa contribuie major la educarea si dezvoltarea participantilor, in postura de lideri autentici ai societatii romanesti de maine.
Leadership Summer School s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Principele Radu al Romaniei si a reunit lideri din mediul business precum: Mihai Tudor, Director General IBM, Alexandru Badulescu, Country Manager, Western Union, Cristian Oros, Country Manager, Abbott Laboratories, Marius Stefan, Managing Partner, Autonom Rent a Car, Vasile Paun, Managing Partner, Autonom Rent a Car, Calin Ile, Director General, Ibis Hotels.
Leadership-ul in arta a avut-o ca reprezentant de onoare pe Maia Morgenstern, iar medicina nu a fost nici ea neglijata participantii bucurandu-se de prezenta lui Raed Arafat, fondatorul SMURD. O prezenta remarcabila la Leadership Summer School a fost cea a lui Laurentiu Chirita, Capitan-Comandor Fortele Aeriene Romane, leadership-ul la inaltime a fost subiectul sau de discutie la fel si prezenta sa, acesta bucurandu-se de una din cele mai receptive si calduroase reactii din partea participantilor.
Prima generatie de tineri lideri s-a bucurat de o experienta cu o incarcatura unica ( asa cum spun chestionarele de feedback) astfel realizandu-se viziunea LEADERS si anume crearea unei retele de tineri lideri.
Pentru a-si continua misiunea, LEADERS organizeaza in aceasta toamna Leadership Autumn School, un eveniment ce se va desfasura la Rosia Montana in perioada 9-14 Noiembrie.
Despre Leadership Autumn School
Leadership Autumn School este al doilea eveniment din seria Leadership School si va avea loc in perioada 9-14 Noiembrie la Rosia Montana. Tema centrala a acestei scoli va fi pasiunea, element deosebit de important in leadership, in indeplinirea obiectivelor si a viziunii. Participantii vor beneficia de o experienta unica de training-uri, workshop-uri si activitati inedite de team building intr-un loc incarcat de traditie si obiceiuri stravechi.
Sunt asteptati un numar estimativ de 35 de participanti din toate domeniile, studenti, absolventi si juniori din companii, care vor face parte din a doua generatie de absolventi ai scolii de leadership, o retea de tineri lideri a caror initiativa poate determina progresul societatii.
Speakerii celei de-a doua editii Leadership School sunt lideri determinati care vor sublinia cat de important este sa investesti pasiune si cat de mult influenteaza aceasta performanta in activitatile desfasurate. Printre liderii autentici prezenti la eveniment se vor numara mentorii: Vasile Paun, Managing Partner, intellCompetitiv, Alexandru Badulescu Country Manager, Western Union si speakerii: Carmen Rusmir, CEO, Zoppas Industries, Dragos Tanase, Director Executiv, Rosia Montana Gold Corporation, Leslie Hawke, Presedinte, Asociatia Ovidiu Rom, Razvan Curca, cel mai bun tanar oncolog din Europa si multi altii.
Provocarea pentru participantii Leadership Autumn School este de a-si regasi adevaratele prioritati care le ghideaza viata pentru care merita sa-ti concentrezi toata energia.

Vezi si:
Prezentare Leaders Romania
Proiecte Leaders Romania

Contact:
Adelina Maria
Program Director
Leadership School
E-mail: adelina@leaders.ro
Telefon: 0722193066

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: LEADERSHIP  Manchester Business School 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!