Leadership School 5: o poveste autentica scrisa cu mult suflet si pasiune

0 stele

1460 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Leadership School 5: o poveste autentica scrisa cu mult suflet si pasiune

In ropote de aplauze si acorduri de chitara s-a incheiat vineri, 26 Martie, cea de-a cincea editie a unicii scoli de leadership adresata tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, Leadership School 5, organizata de Fundatia LEADERS alaturi de partenerul asociat, Coca Cola HBC.

 

Protagonistii, cei care i-au inspirat pe tinerii participanti, au venit de pretutindeni: pornind de pe culmile cele mai inalte ale business-ului, din lumina reflectoarelor celor mai celebre scene ale cinematografiei, in autenticitatea antreprenoriala a unui vis devenit realitate si chiar si in taramul indepartat al ursilor polari.

In perioada 21 – 27 Martie, in Poiana Brasov, 30 de tineri cu abilitati de lideri au demonstrat ca la Leadership School poti creste in 7 zile cat altii in 7 ani. Cu o curricula care a imbinat cursurile teoretice cu cele mai neobisnuite simulari de business, trezind imaginatia, spiritul creativ si punandu-le la incercare abilitatile antreprenoriale, Leadership School i-a determinat pe toti cei implicati sa-si depaseasca limitele, sa aiba incredere in fortele proprii si sa lupte pentru indeplinirea viziunii lor.

Invitatii au demonstrat astfel ca leadership-ul nu are limite nici granite, nu este o lupta pentru locul 1 si nici o calitate inradacinata genetic in molecula de ADN ci este o viziune, un drum pe care il strabati mereu urmat de cei care cred in tine. Au fost alaturi de tinerii de la Leadership School 5: Liliana Solomon, CEO, Vodafone Romania; Marcel Iures, Actor; Andreea Rosca, General Publisher, Money Express; Teodor Negoita, Explorator; Nicoleta Dumitru, Co-Fondator, Carturesti; Tudor Furir, General Manager, Pernod Ricard; Anca Harasim, Director Executiv, AmCham; Andreea Ionescu, Managing Partner, ConsultWare; Mihai Dragoi, Managing Partner, HR Dimensions; Alexandru Costin, General Manager, Adobe Romania; Florin Chilian; Daniel Bichis, Trainer NLP, Competent Consulting; Janina Trotea, Internal Communication Coordinator, Coca Cola HBC; Adrian Prodanel, General Manager, BMW Motor AG; Mihai Rohan, Director General, Carpatcement, Alexandru Badulescu, Country Manager, Western Union.

Si ca in orice poveste veritabila, finalul a fost unul cu totul deosebit. Provocati de Banca Transilvania participanii au transformat centrul vechi al Brasovului intr-un taram incarcat de traditie medievala cu cai si calesti, printi, printese si cavaleri dar care nu au trebuit sa infrunte vreun zmeu ci s-au confruntat cu o situatie si mai grea si anume: sa puna bazele unei afaceri profitabile. Cunostintele aprofundate pe toata perioada scolii au facut ca viziunea lor sa prinda viata si astfel, brasovenii si turistii care se aflau in ziua de 26 Martie in Piata Sfatului sa poata calatori in timp, redescoperind centrul vechi al orasului in calesti.

Cea de-a cincea editie Leadership School a fost posibila si cu ajutorul sponsorilor precum Ursus Breweries, Banca Transilvania, Fundatia Dinu Patriciu, Zoppas Industries, BMW Motor AG, OMV, Sony Vaio, Centrul de echitatie Diana, Pernod Ricard Romania, RH Printing, Expo 911, Bristot, Autonom Rent-a-Car, Pegasus, Cotnari si La Fantana.

 

Leadership School este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Education, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Leadership School 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

IA NOTA 10 LA EXAMNEUL DE LEADERSHIP! IA NOTA 10 LA EXAMNEUL DE LEADERSHIP!