Liderii nu-jazzului european, Club des Belugas, concerteaza la Cluj pe scena 18+ festival

0 stele

383 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Liderii nu-jazzului european, Club des Belugas, concerteaza la Cluj pe scena 18+ festival

Seara de 18 mai a festivalului 18+ aduce o surpriza placuta iubitorilor de jazz. Club des Belugas, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate proiecte de nu-jazz din Europa urmeaza sa concerteze la Cluj in cea de-a doua seara a evenimentului, intr-o formula speciala de sextet. Concertul o aduce pe scena la voce pe binecunoscuta artista de origine americana, Brenda Boykin, despre care criticul de muzica si istoricul Lee Hildebrand spune ca este "cea mai autentica si creativa voce feminina din generatia sa".

Abonamentele la festival urmeaza sa fie puse in vanzare de maine, 16 aprilie, prin reteaua Eventim.

Club des Belugas

Dupa 12 ani de succes pe cele mai importante scene de jazz din lume, Club des Belugas aproape ca nu mai au nevoie de nici o prezentare. Muzica lor jongleaza creativ cu stilurile europene contemporane lounge si nu-jazz, beaturile brazliene, black-soulul american si ritmurile de swing specifice anilor '50, '60 si '70.

Alaturi de cele 14 albume proprii lansate de trupa pana in prezent, Club des Belugas a fost selectat de-a lungul anilor pentru a aparea pe mai bine de 700 de compilatii din lume. Lideri ai scenei europene de nu-jazz, grupul numara sute de concerte in palmares si continua sa inspire zeci de remixuri anual care abordeaza muzica lor.

 

Club des Belugas a mai concertat la Cluj-Napoca in primavara anului 2011.
Biletele la festival puse in vanzare

18+ festival se intampla la Cluj-Napoca, pe Dealul Cetatuii in perioada 17-18 mai. Mai multe detalii despre eveniment gasesti la www.18plusfestival.ro si www.facebook.com/18plusfestival.

Biletele la eveniment urmeaza sa fie puse in vanzare de maine, 16 aprilie, prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro
Pretul biletelor ramane neschimbat fata de editia precedenta. Un abonament la festival pentru cele doua zile ale sale poate fi achizitionat cu 30 de lei. Studentii beneficiaza de reducere, pentru ei abonamentul costand 25 de lei.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!