Life in Color in acest weekend la Mamaia

0 stele

664 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Life in Color in acest weekend la Mamaia

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lumea, Life in Color, ajunge pentru prima data in Romania.

Evenimentul va avea loc pe 12 iulie 2014, pe plaja Loft din Mamaia şi face parte din turneul UNLEASH!.

Life in Color a început în anul 2006, în campusurile universitare din Florida, iar de atunci a fost recunoscut ca un eveniment unic ce a atras sute de mii de oameni din întreaga lume. În anul 2013, la festivalul din Miami au participat 25.000 de persoane, iar anul acesta prin intermediul turneului UNLEASH! se doreşte oferirea unei experienţe unice oamenilor din întreaga lume.

Conform organizatorilor, spectacolul poate fi asemănat cu Cirque du Soleil, la care se adaugă DJ internaţionali, acrobaţii la înălțime şi vopselele. Culorile folosite sunt fosforescente şi sunt pe bază de apă, pentru a nu afecta hainele şi pielea. Singura regulă a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate. Show-ul este completat de lasere spectaculoase şi artificii, într-o producţie impresionantă, de talia Sensation. Line up-ul va fi anunţat în curând.

Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) şi Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune prin muzică, pasiune şi culoare.

Sursa: vinsieu.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: cluburi mamaia  petreceri mamai  life in color 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Valentine's Night cu Publika Valentine's Night cu Publika