Liga Studentilor Electronisti din Iasi te invita la “Zilele Studentului Electronist”

0 stele

736 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Liga Studentilor Electronisti din Iasi te invita la “Zilele Studentului Electronist”

Liga Studentilor Electronisti din Iasi impreuna cu Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza proiectul stiintific “Zilele Studentului Electronist”, devenit traditie in randul studentilor fiind la a IV-a editie. Evenimentul va avea loc in perioada 23 aprilie - 29 aprilie 2015 in incinta Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi situata pe Bd. Carol I, nr.1.
   
Acest eveniment este sustinut anual si are ca scop realizarea unei stranse legaturi intre firmele de profil din tara si facultatea noastra, in vederea oportunitatilor de angajare pentru viitorii absolventi. De asemenea, proiectul isi propune sa reuneasca un numar de peste 1000 de studenti din cadrul facultatii cat si din afara, dar si elevi de la liceele din judet si nu numai.
    
Evenimentul va gazdui evenimente precum:

• Prezentari de companii;
• Training de Baze de date;
• Intocmeste-ti CV-ul
• Concurs national „ PCB: Testare si Verificare”;
• Concurs national „ Circuite electronice si aplicatii - Laurentiu Turic”;
• Intalnire Alumni LS ETC;
Student pentru o zi;
• Concurs de Microcontrolere si Aplicatii - „Mihail Konteschweller”(organizat de Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Iasi)
   
Detalii privind desfasurarea proiectului:
   
Pe parcursul a 5 zile, companii nationale si multinationale precum: AE Electronics, Autoliv, Continental, Ericsson, Huawei, Infineon, Microchip, Miele, PCB Electra, Silicon Service si Trias  vor realiza prezentari si/sau vor organiza interviuri, oportunitate pentru cei prezenti de a-si crea o imagine de ansamblu asupra domeniului tehnic pe care vor sa il urmeze, studentii putand avea ocazia sa poarte un dialog deschis cu companiile in vederea unei colaborari ulterioare.
    
De asemenea studentii au posibilitatea de a-si depune CV-ul pe site-ul evenimentului www.zse.liga-etc.ro. Astfel vor fi automat inscrisi intr-o baza de date care va fi  distribuita catre  firmele participante la eveniment in vederea unei colaborari ulterioare.
    
“Intocmeste-si CV-ul corect!” va oferi posibilitatea studentilor de a-si realiza un CV pe masura, redactat corect si care cu siguranta va atrage atentia angajatorilor.
    
Trainingul de Baze de date se adreseaza tuturor studentilor interesati sa invete lucruri noi. Acesta ofera cunostinte solide asupra limbajului si notiuni despre calculul si mentenanta eficienta a datelor.
   
Concursul national ” PCB: Testare si Verificare ” se va desfasura miercuri, 29 aprilie,  ora 10:00, sala III.37, din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi si este organizat cu sprijinul firmelor EMS Electra si PCB Electra din Iasi.Concursul necesita cunostinte minime in domeniul proiectarii asistate pe calculator a modulelor electronice, precum si verificarea si testarea acestora. Concurentii vor avea sarcina de a asambla, verifica si pune in functiune module electronice.
   
Concursul national ”Circuite Electronice si Aplicatii – Laurentiu Turic” se va desfasura in ziua de 27 Aprilie fiind organizat pe 2 sectiuni:
1. Implementare circuite electronice.
2. Circuite electronice.
   
Programul “Student pentru o zi” va oferi elevilor de la diferite licee din Iasi si nu numai, sansa de a participa  pentru o zi la cursurile, seminariile si laboratoarele Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.
   
O alta activitate din cadrul proiectului ZSE vizeaza de aceasta data absolventii facultatii ETTI Iasi, fosti membri LS ETC sau fosti studenti aflati in conducerea Ligii Studentilor Electronisti din Iasi, si se desfasoara sub forma celei de-a patra intalniri a organizatiei ALUMNI LS ETC.
   
Mai multe detalii: www.zse.liga-etc.ro


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!