LILIECILOR LE PLACE SEXUL ORAL

LILIECILOR LE PLACE SEXUL ORAL 5 13
5 stele

5383 vizualizari  |  3 comentarii

LILIECILOR LE PLACE SEXUL ORAL

Sexul oral este extrem de rar intalnit in regatul animalelor. La oameni este un lucru normal, deja experimentat de majoritatea tinerilor din zilele noastre. Acest act sexual este intalnit si la rudele noastre apropiate, maimutele Bonobo.

De curand, cercetatorii au observat pentru prima oara practicarea respectivului act la alte animale in afara de primate. In timpul raporturilor sexuale, femela liliac linge organele genitale ale partenerului, fiind probabil un truc pentru a lungi timpul de imperechere. Descoperirea ar putea sugera un avantaj biologic.

Libiao Zhang, un biolog de la Institutul Entomologic Guangdong din Guangzhou, China, si colegii acestuia au studiat imperecherea liliecilor cu nas scurt (Cynopterus sphinx), care traiesc in partea de sud a Asiei. Cercetatorii au imperecheat femelele cu masculii in custi speciale, proiectate pentru a mima mediul natural, in timp ce camerele cu infrarosu filmau actiunea animalelor nocturne.

Majoritatea lucrurilor intamplate nu i-au impresionat pe Zhang si pe colegii sai. Masculii isi construiau „corturi” din frunze pentru a atrage femelele si ambele sexe s-au ingrijit in timp ce se curtau. Dar apoi a venit elementul surpriza: dupa ce acestia s-au imperecheat in mod normal, femela s-a aplecat si a inceput sa-i faca felatie. Dintre cele 20 de perechi de lilieci, 70% din femele au preferat si acest tip de act sexual.
Costi Iordache - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: examen oral  LILIECI  ANIMALE  act sexual 
Comentarii

Raspunde-i

:)) ai dracu lilieci, ne-au studiat prin campus noaptea cand nu eram atenti :))

Raspunde-i

am cautat...si-am gasit un filmulet...ms..:D

Raspunde-i

exista vreun film pe undeva? Discovery sau alt canal?

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!