Locuri pe podium pentru masteranzii Departamentului de Limbi Moderne Aplicate

Locuri pe podium pentru masteranzii Departamentului de Limbi Moderne Aplicate 1 1
1 stele

1210 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 21 mar 2012

Locuri pe podium pentru masteranzii Departamentului de Limbi Moderne Aplicate

In perioada 4-17 martie 2012, sase reprezentanti ai masteratului Cultura si Limbajul Organizatiilor Europene din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti au castigat cele mai importante premii la programul intensiv european, 'NetAware', desfasurat la Katowice, Polonia. Delegatia a fost insotita de prof. dr. Magdalena Iordache-Platis, prorector al Universitatii din Bucuresti.

Programul a inclus cursuri si ateliere, avand ca finalitate redactarea si prezentarea unor rapoarte folosind programul Google AdWords. Echipele internationale din care au facut parte studenti din Olanda, Ungaria, Spania, Germania, Italia, Franta, Polonia si Romania au redactat o campanie de constientizare cu privire la excluziunea sociala a persoanelor fara adapost si a imigrantilor. Intregul demers a fost sprijinit de Google.

Rezultatele finale au fost impresionante, dar asteptate: locul intai, Alexandra Burche si Oana Zidaru, locul al doilea, Corina Ciobotaru, locul al treilea, Alina Popa, Laura Radulescu si Diana Dragut.

In plus, unul dintre cursurile prezentate in cadrul programului 'NetAware' s- a bazat pe articolul realizat de conf. dr. Diana Ionita, directorul programului de masterat, referitor la 'Presentation Skills', considerat ca fiind un instrument util pentru prezentarile finale. Articolul, inclus intr-un volum al programului, urmeaza sa fie publicat de Uniunea Europeana.Sursa Universitatea Bucuresti

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PODIUM  Masteranzi  Limbi Moderne Aplicate 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!