Lucruri pe care femeile nu le spun niciodata barbatilor!

0 stele

2133 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Lucruri pe care femeile nu le spun niciodata barbatilor!

Femeile sunt foarte vorbarete si pot spune o groaza de lucruri inutile barbatilor care ajung sa ii plictiseasca si sa ii faca sa isi doreasca la un moment dat ca acestea sa taca pur si simplu. Din pacate femeile, in vorbaraia lor, omit sa le spuna acestora anumite lucruri, pe care, daca le-ar sti, intelegerea dintre barbati si femei ar fi mult mai armonioasa. Iata despre ce este vorba:


1. Vrem ca barbatii sa ia initiativa

Femeile isi iau intotdeauna asupra lor sarcini ce privesc organizarea, planificarea si rezolvarea diferitelor activitati de tin de viata in cuplu. In ciuda acestui lucru si-ar dori ca barbatii sa faca si ei macar din cand in cand aceste lucruri, fapt ce ar inseamna ca sunt atenti, grijulii si implicati. Planifica urmatoarea vacanta de unul singur, sau iesirea din weekendul urmator si ea va fi super-incantata.

 

2. Vrem sa fim surprinse mai des

Femeile nu isi exprima dorinta aceasta in mod evident, dar in adancul sufletului lor spera ca barbatii din viata lor sa le arate mai multa afectiune si mai multa considerare. Un simplu cadou neasteptat, un buchet de flori, sau o surpriza precum o invitatie la opera sau la film ar fi suficiente pentru ca o femeie sa se simta iubita si apreciata. Ce mai astepti?

 

3. Ne este frica ca el este mai atras de o alta femeie

Toate femeile au o frica ascunsa de acest gen. Le este frica ca barbatul din viata lor ar putea fi atras in secret de o colega de serviciu, o vecina sau o prietena comuna, pentru ca toti visam uneori la lucruri... interzise. Asigur-o ca ea e cea mai importanta pentru tine!

 

4. Vrem ca barbatii sa fie sinceri

Fiecare dintre noi, barbati sau femei, ne dorim sa avem un partener sincer. Chiar daca este vorba despre lucruri care nu ne fac placere, am prefera ca partenerii nostri sa ne impartaseasca tot ce tine de viata lor, pentru ca traiul impreuna presupune pana la urma acest lucru. Spune-i ce te preocupa, pentru ea va fi un semn de incredere si apreciere.

 

5. Suntem de acord cu timpul petrecut intre baieti

Multi barbati nu stiu ca femeile nu au nimic impotriva intalnirilor partenerilor nostri de viata cu baietii. Sutem constiente ca si ei au nevoie de un timp petrecut doar intre ei asa cum si noi fetele vrem sa ne delectam din cand in cand cu de-ale noastre. Problemele apar abia atunci cand baietii ajung sa ocupe in vietile partenerilor nostri de viata mai mult loc decat noi insine. Asadar, nu uita sa iti rasfeti si partenera in perioada in care intalnirile cu baietii se indesesc.


Foto: fanpop.com

Otilia Caraza

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FEMEILE  FEMEI  BARBATI  LUCRURI  BARBATILOR  pe care  nu le spun  partener de viata 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!