Lucruri pe care nu trebuie sa le spui in dating online

0 stele

756 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Lucruri pe care nu trebuie sa le spui in dating online

Cand folosesti un site de dating online, este important sa stii care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata, despre tine sau despre interlocutorul tau. Iata cateva subiecte despre care sa nu discuti in dating online:

 

Prea multe detalii

Oamenii vor sa stie ce varsta ai si de unde esti, insa nu este cazul sa precizezi ca acum 5 ani ai avut amigdalita. Pastreaza detaliile despre viata ta privata pentru momentul in care vei cunoaste pe cineva special.

 

Nu folosi clisee

Pune in profilul tau de dating online informatii care nu se regasesc in mod uzual la ceilalti, ca de exemplu cartea pe care ai citit-o ultima oara, impresii din ultima ta vacanta sau alt lucru care te poate individualiza, fara sa te puna in pericol sau intr-o lumina proasta. Evita cliseele de tipul "imi place sa ies la plimbare cu prietenii".

 

Evita aspectele negative ale vietii tale

Daca tocmai te afli intr-un proces de custodie sau te confrunti cu diverse alte probleme, nu le mentina in profilul de dating online. Aspectele negative ale vietii tale sunt informatii private, pe care numai persoanele apropiate le pot cunoaste.

 

Nu vorbi fara cap

Evita expresii care il pot indeparta pe interlocutor, de tipul "Sa nu te superi ca-ti spun asta dar ...", "Nu vreau sa interpretezi gresit, insa ..." etc. Decat sa spui un lucru care stii ca poate fi inteles gresit, mai bine nu il spui deloc.

 

Partenerul ideal

Cand faci portretul partenerului ideal, axeaza-te numai pe cateva aspecte esentiale. Nu intra in detalii pentru a nu da impresia ca ai cerinte exagerate.

 

Autor: Elisa Costache

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PROFIL  dating online  ce sa nu spui 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!