LUMEA S-A SATURAT DE SINTETIZATOARE, VREA MUZICA 100% LIVE!

0 stele

904 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

LUMEA S-A SATURAT DE SINTETIZATOARE, VREA MUZICA 100% LIVE!

Afirmatia legendei festivalului Woodstock, trupa Ten Years After, face trimitere la publicul satul de pseudo-vedetele fabricate cu ajutorul televizorului, public care constientizeaza ca aceasta reteta nu reprezinta o solutie de lunga durata.

 

In privinta concertelor, spectacolelor de teatru sau alte tipuri de evenimente, oamenii se apleaca spre adevaratele talente, catre muzica live si actorii profesionisti si nu cei fabricati.

 

Membrii trupei Ten Years After, legenda a festivalului Woodstock din 1969, mentioneaza pe pagina lor de "myspace", ca, din punct de vedere al interesului pentru muzica live, a avut loc o renastere in Europa in ultima perioada. "Nu ne referim neaparat la muzica blues-rock, ci la interesul crescut fata de trupele care stiu intr-adevar sa cante muzica live, in opozitie cu trupele ce apar la tv si nu pot canta live de fapt. Cred ca oamenii s-au saturat sa vada doi tipi cu sintetizatoare pe scena, lasand instrumente pre-programate sa faca cea mai mare parte din muzica. O trupa ce a contribuit la aceasta renastere este "The Darkness", a declarat Ric Lee.

 

In premiera in Romania, cei patru membri ai trupei: Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch promit un show 100% live pe data de 22 februarie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti, interpretand melodii ce i-au incantat pe participantii la festivalul Woodstock, precum "I'm Going Home" , "I' love to change the world", dar si piese mai noi. Trupa Riff  va deschide concertul si va incalzi atmosfera inainte de intrarea trupei.

 

Bilete au costuri cuprinse intre 50 si 150 Lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et.2, Pasajul Universitatii - Agentia Trident Touring si la Sala Palatului.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: LEGENDA  muzica live  woodstock  after eight cluj 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!