Lungimea degetelor, corelata cu dimensiunea penisului!

Lungimea degetelor, corelata cu dimensiunea penisului! 3 2
3 stele

5782 vizualizari  |  1 comentariu

Lungimea degetelor, corelata cu dimensiunea penisului!

Daca degetul tau aratator si cel mijlociu au lungimi apropiate, atunci te poti declara un om fericit: conform unui studiu recent, ai mai multe sanse sa ai un penis mai mare decat un barbat cu degete cu lungimi diferite. O diferenta mai mica de lungime intre degetul aratator si cel mijlociu se coreleaza cu un penis de dimensiuni mai mari, au concluzionat cercetatorii de la Spitalul Gil al Universitatii Gachon din Coreea de Sud.


Aceasta descoperire poate indica imediat nivelul de expunere al unui barbat la hormoni masculini in interiorul uterului si sugereaza riscul de aparitie a bolilor determinate de hormoni, cum ar fi cancerul de prostata.
Studii anterioare demonstrasera deja existenta unei legaturi intre raportul dintre cele doua degete si expunerea la hormoni in timpul sarcinii, lungimea degetelor fiind corelata cu nivelul de sperma, riscul de atac de cord, preferinta pentru o anumita mana, masculinitate faciala si altele.

In cadrul studiului actual, cercetatorii au recrutat 144 de voluntari de 20 de ani si mai mult, care urmau sa aiba parte de o interventie chirurgicala urologica. In timp ce barbatii se aflau sub anestezie, cercetatorii le-au masurat lungimea degetelor, cat si dimensiunea penisului atat alungit, cat si in stare flasca. Lungimea medie a penisului in stare flasca, au descoperit cercetatorii, era de 7,7 cm, variind intre 4 cm si 12 cm.

In ceea ce priveste lungimea penisului alungit, aceasta varia intre 7,5 cnsi 17 cm, cu o medie de 11,7 cm. In medie, diferenta de lungime dintre cele doua degete era de 0,97 cm, variind de la 0,88 cm la 1,12 cm. Desi aceste diferente de lungime nu erau sesizabile cu ochiul liber, cercetatorii au descoperit ca, cu cat diferenta era mai mica, cu atat dimensiunea penisului era mai mare.

Expunerile prenatale la hormoni si procesele genetice care leaga lungimea degetelor de penis reprezinta inca o necunoscuta, au afirmat cercetatorii, cu toate ca testosteronul din uter pare sa aiba un rol important. Rezultatele studiului actual ar putea oferi doctorilor o metoda rapida de a detecta nivelul de testosteron la care au fost expusi pacientii in uter.

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: DIFERENTA  PENIS  lungime  degete  deget 
Comentarii

Raspunde-i

pff... prostii!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!