MARIUS MOGA A DEZVALUIT SURSA SCADALULUI DE LA EUROVISION 2007

MARIUS MOGA A DEZVALUIT SURSA SCADALULUI DE LA EUROVISION 2007 2 3
2 stele

4300 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

MARIUS MOGA A DEZVALUIT SURSA SCADALULUI DE LA EUROVISION 2007
Compozitorul Marius Moga a fost invitat la emisiunea "Conferinta de presa" de la Antena 2, unde au fost dezbatute, printre altele, mai multe detalii referitoare la scandalul de la Eurovision 2007.
Piesa compozitorului, "Dracula, my love", interpretata de Andra si Simplu, a fost eliminata din concurs, in urma unor presiuni din partea unei persoane al carei nume a fost mult timp un mister.

De mai mult timp, in presa au circulat zvonuri legate de persoana aflata in spatele scandalului de la Eurovision 2007. Desi a evitat sa dea nume, in cadrul emisiuni de la Antena 2, Marius Moga a cedat si confirmat ipoteza lansata in mass-media. "Acum pot sa dau nume, pentru ca oricum evenimentul s-a consumat. Nu ma asteptam de la Florin sa faca asa ceva, mai ales ca am avut o afacere impreuna", a declarat Moga, despre  la Florin de la Hi-Q.
In timpul selectiei pentru Eurovision 2007, Marius Moga a fost acuzat de plagiat pentru piesa "Dracula, my love". Se pare ca o „anumita” persoana a urcat pe site-ul YouTube o inregistrare de la de la Premiile MTV din 2005, cand Simplu a cantat refrenul piesei "Dracula, my love".
Desi Marius Moga a adus de la Londra o expertiza clara prin care arata ca piesa sa nu este plagiata dupa piesa E-Type, reprezentantii TVR nu au riscat si l-au scos din concurs.
Totusi Marius Moga nu s-a dat batut si continua sa produca hit-uri. Proiectul Morandi a trecut granitele tarii, piesa "Afrika" fiind difuzata in cluburile din Ibiza, in timp ce cluburile din Londra incep sa introduca in play-list piesa "Uh, la, la", varianta in limba engleza a piesei "Beijo, uh, la, la". In curand, Morandi va lansa si albumul "Next" si un nou single, "o piesa de club, electro, pe refrenul careia veti auzi vocea Corinei Chiriac".

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: MARIUS  EUROVISION  MOGA  apa sursa vietii  DEZVALUIT 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!