Matematica in spatele pariurilor si jocurilor de noroc

0 stele

310 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Matematica in spatele pariurilor si jocurilor de noroc

Unii cred în mod eronat c─â matematica ╚Öi statisticile sunt nesemnificative în pariurile sportive. Adev─ârul este c─â, la fel ca la jocurile de cazino, eficacitatea unui sistem de pariuri sportive care genereaz─â profituri depinde strict de matematic─â. Chiar ╚Öi atunci când nu exist─â un sistem evident, ca ╚Öi cum un juc─âtor ar paria orbe╚Öte, pariorul ar putea paria în mod neadecvat folosind matematica corect! Chiar ╚Öi în cazul în care deciziile de pariere sunt influen╚Ťate de ╚Ötiri, predic╚Ťii ╚Öi zvonuri, profitabilitatea unui juc─âtor depinde direct de matematic─â.

Pe de alt─â parte, statisticile pot fi aplicate atunci când cre─âm un sistem, dar sunt utilizate cel mai mult în studiul rezultatelor sistemului, ca ╚Öi în testarea credibilit─â╚Ťii metodelor urm─ârite.

 

MATEMATICA ÎN PARIURI SPORTIVE: O ECUATIE SIMPL─é

 

Adev─ârul este c─â, pentru majoritatea oamenilor sunt mai degrab─â un hobby - a╚Öa cum ar trebui s─â fie. Cu toate acestea, dac─â pariorii sportivi au dedicat ceva timp urm─âtoarelor calcule foarte simple, ar fi posibil s─â minimalizeze pierderile din pariuri ╚Öi, de ce nu, s─â nu mai fi un hobby scump. Nu exist─â nici o îndoial─â c─â majoritatea juc─âtorilor pierd o mul╚Ťime de pariuri, fie online, fie offline. Majoritatea juc─âtorilor nu p─âstreaz─â rezultatele pariurilor. Cu alte cuvinte, ei nu urm─âresc în mod sistematic ce intra ╚Öi ce se iese din contul lor de pariuri în fiecare lun─â. Acesta este unul dintre cele 10 motive pe care pierdem bani la pariurile sportive.

 

Tr─âie╚Öte-ti visul: Cariera în jocurile de noroc

 

Imagineaz─â-ti: e╚Ötiscufundat în lumea sportului, urm─ârind mai multe meciuri, chiar acolo, în centrul ac╚Ťiunii, contribuind cu talentul t─âu la comunitatea sportiv─â global─â. Sun─â a rai, nu? Incredibil, acest vis ar putea fi meseria ta! Chiar a╚Öa! Angajatorii din întreaga Europa doresc s─â te angajeze ca s─â stai si s─â urm─âre╚Öti meciurile. Vorbim despre o carier─â în pariurile sportive online. Bineîn╚Ťeles, este vorba de un pic mai mult decât atât: va trebui s─â ai un anumit set de abilit─â╚Ťi pentru a intra ╚Öi a merge înainte. Dar dac─â e╚Öti cu adev─ârat pasionat de sport, o carier─â în pariurile sportive ar putea revolu╚Ťiona ceea ce crezi c─â este "munc─â" ... Ini╚Ťierea carierei în pariuri sportive poate fi o provocare, dar sectorul este în plin─â expansiune ╚Öi exist─â mai multe posibilit─â╚Ťi pentru absolven╚Ťi ╚Öi cei care doresc sa-si schimbe meseria pute╚Ťi g─âsi un loc de munc─â în sectorul sportiv cu toate companiile de pariuri care cuceri rapid pia╚Ťa din România. Directorii de produc╚Ťie, dezvoltatorii, comercian╚Ťii ╚Öi speciali╚Ötii în marketing sunt to╚Ťi în mare c─âutare, la toate nivelurile, începând de jos pana la conducerea superioar─â. Dac─â abilit─â╚Ťile tale digitale sunt solide acestea i-ti pot fi de ajutor, dar exist─â multe oportunit─â╚Ťi pentru profesioni╚Öti din întregul spectru de discipline.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!