Mergi cu Uber? Aplicatia a facut primul update major in 4 ani. Iata noile facilitati

0 stele

353 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  3 nov 2016

Mergi cu Uber? Aplicatia a facut primul update major in 4 ani. Iata noile facilitati
Aplicatia Uber primeste primul update major din ultimii patru ani, promitand o interfata simplificata si mai multe facilitati.

Desi nu era nici pana acum o aplicatie dificil de folosit sau cu o interfata foarte complicata, cei de la Uber urmaresc sa simplifice si mai mult lucrurile si sa optimizeze aplicatia astfel incat sa ruleze si sa ofere un acces mai rapid la functiile principale.

Incepand cu acest update, utilizatorii vor fi intampinati cu intrebarea "Incotro?" in momentul in care deschid aplicatia. Cum este cea mai importanta functie, dezvoltatorul a considerat ca destinatia este primul lucru care trebuie completat.

In afara de cautarea clasica, utilizatorul poate alege destinatia si folosind asa-numitele shortcut-uri - destinatii salvate. Daca pana acum se puteau salva adresele pentru domiciliu si serviciu, Uber extinde numarul destinatiilor favorite ce pot fi accesate rapid, fara a mai fi necesara cautarea pe harta.

Cu aceasta ocazie, Uber incearca si un exercitiu de transparenta. Costul unei calatorii va fi afisat de la bun inceput, iar utilizatorul va putea sa compare preturile pentru diversele optiuni de transport disponibile.

Un alt aspect la care s-a lucrat a fost cel informational, Uber afisand acum mai multe informatii despre cursa aleasa. Utilizatorul va avea acces la informatii despre sofer si va afla de la inceput timpul estimat al calatoriei.

Au fost imbunatatite si aspecte care tin de zona sociala. In primul rand, costul unei calatorii va putea fi impartit intre mai multe persoane, daca este cazul. Apoi, utilizatorul va putea expedia oricand coordonatele geografice prietenilor.

Noua versiune a aplicatiei Uber va deveni treptat disponibila tuturor utilizatorilor pe parcursul urmatoarelor zile.

Citeste si despre noua aplicatie Taxify. Crezi ca e mai buna ca Uber?

Ai avea curaj sa mergi cu un taxi fara taximetrist? Vezi cum e sa mergi cu masina Uber fara sofer (Video)
Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!