Mesaje de Halloween

Mesaje de Halloween 5 1
5 stele

2688 vizualizari  |  1 comentariu

Mesaje de Halloween

Intocmai ca de Paste, Craciun ori Anul Nou, ti-ai propus ca de Halloween sa iti bombardezi prietenii cu urari specifice? Daca da, iar muza inspiratiei nu te viziteaza, te ajutam noi propunandu-ti cateva sugestii de mesaje de Halloween!

 1. E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda-n vraja lor!
 2. Sa ai o noapte frumoasa si bantuita! Scary Halloween!
 3. De Halloween, fantomele ies din vise, vrajitoarele devin realitate, iar in parc se incing hore ale monstrilor. Totusi, eu iti doresc un Happy Halloween!
 4. Nu ai vazut nicio fantoma de Halloween? Nicio problema, uita-te in oglinda si o vei vedea! Scary Halloween!
 5. Un copil de culoare a primit in dar de la Dumnezeu un set de aripi negre. "Ce sunt eu?", l-a intrebat copilul pe Dumnezeu. "Sunt un inger negru?". Iar Dumnezeu i-a raspuns: "Nu, esti doar un liliac!" Halloween Fericit!
 6. In noaptea de Halloween, te invit in oras... sa bem sange si sa mancam carne proaspata! Insoteste-ma fara teama in cimitirul X. Halloween Fericit!
 7. Buhuhu, sa ai o noapte de groaza care sa te tina treaza! Happy Halloween!
 8. Tine minte: in noaptea de Halloween, lasa intotdeauna pe altcineva sa deschida usa, nu gusta niciodata primul din mancare si in niciun caz nu deschide dulapul.
 9. Iti doresc ca, de Halloween, invitatii sa iti faca un dezastru in casa, iar tu sa te distrezi monstruos de bine! Happy Halloween!
 10. E 31 octombrie! Iti doresc un Halloween infricosator de misto si de distractiv! Happy Halloween!
 11. Pregateste-ti costumul, exerseaza-ti privirea malefica si iesi in oras, la agatat. Nu se stie niciodata cand iti intalnesti vrajitoarea pereche! Happy Halloween!
 12. Ia-ti coada de matura si hai cu mine la colindat! Happy Halloween!
 13. Stiu ce ai facut asta-vara. Asa ca, in noaptea de Halloween, pazeste-ti spatele!
 14. In spiritul sarbatorii de Halloween, iti doresc sa ai o zi fermecata, un dovleac luminat, iar fantomele prietenoase sa te pazeasca de monstri! Happy Halloween!

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Comentarii

Raspunde-i

n spiritul sarbatorii de Halloween, iti doresc sa ai o zi fermecata, un dovleac luminat, iar fantomele prietenoase sa te pazeasca de monstri! Happy Halloween!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!