Metode inedite de a expune CVul online

Metode inedite de a expune CVul online 3 4
3 stele

9566 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 26 sep 2011

Metode inedite de a expune CVul online

CV-ul este o arma importanta de care este esential sa te folosesti la maxim atunci cand urmaresti sa iti gasesti un job. Si deoarece o buna parte dintre aplicatiile tale implica mediul online, este esential sa iti transformi CV-ul intr-o forta digitala redutabila. Cum procedezi pentru a-ti expune CV-ul online cat mai eficient? Iata cateva metode!


Fa un infographic
Fa un infographic

In cazul in care jobul pentru care aplici implica lucrul cu grafice si alt tip de informatii similare, atunci un infographic ti-ar putea fi de folos pentru a-ti transmite calitatile si abilitatile in domeniu.

Pe langa faptul ca infographicele pot include o multime de detalii, acestea vor demonstra si competentele pe care le detii si nivelul lor.

Sursa foto: money.usnews.com


Creeaza un film video
Creeaza un film video

Daca iti este permisa o astfel de abordare (intereseaza-te, in prealabil), nu ezita sa te folosesti de un CV sub forma unui video, pentru a expune calitatile care te recomanda pentru jobul respectiv, dar si pentru a oferi o mostra de personalitate angajatorului, inainte ca acesta sa te cunoasca la interviu.

In orice caz, apeleaza la aceasta metoda doar daca abilitatile tale de a realiza si edita un film sunt suficient de bune pentru a-ti aduce puncte in plus in fata celorlalti candidati.

Sursa foto
: money.usnews.com


Foloseste un cod QR
Foloseste un cod QR

Daca esti familiarizat cu tehnologia pe care o presupune un smartphone, atunci un cod QR nu ar trebui sa fie o necunoscuta pentru tine. Un astfel de cod iti poate fi foarte util si cand urmaresti sa iti gasesti un job.

Codul QR nu este greu de creat, insa ar putea fi mai dificil sa iti dai seama unde il va trimite pe potentialul tau angajator. Inainte de a apela la un cod QR pentru a-ti evidentia CV-ul, asigura-te ca angajatorul este familiarizat cu acest tip de tehnologie.

Sursa foto
: money.usnews.com


CV pe site-ul personal
CV pe site-ul personal

Chiar daca si un profil foarte bine facut pe LinkedIn te va ajuta sa cresti in ochii angajatorilor, ce ar fi sa apelezi la o metoda mai inedita si sa le oferi acestora CV-ul pe site-ul tau personal?

Chiar daca acesta este unul simplu, ai sanse sa castigi puncte doar pentru ca detii un domeniu web - acesta denota interes si pasiune pentru online si te poate ajuta sa obtii locul de munca pe care ti-l doresti, in special daca site-ul demonstreaza acele calitati si competente pe care sustii ca le detii.

Sursa foto: money.usnews.com


Evidentiaza-te cu un PPT reusit
Evidentiaza-te cu un PPT reusit

Daca jobul pentru care aplici este intr-o companie care pune mare pret pe prezentari, atunci un CV sub forma de PowerPoint va demonstra ca te pricepi, subliniind, in tot acest timp, si alte atuuri pe care iti doresti sa le evidentiezi.

Pentru ca PPT-ul sa aiba un impact si mai mare, ai putea include si ce schimbari consideri ca ar fi utile pentru companie si rolul tau in cadrul acestora.

Sursa foto: money.usnews.com


CV-ul interactiv
CV-ul interactiv

In loc sa publici, pur si simplu, CV-ul pe site-ul tau personal, ti-ai putea concepe intreg website-ul in chip de fisa de prezentare profesionala. Asigura-te ca acesta arata competentele pe care le detii si ca este usor de navigat.

Un exemplu in acest caz este site-ul unei absolvente a Universitatii Duke care a creat hirechristine.com pentru a-si gasi un job in advertising.

Sursa foto: money.usnews.com

Autor: Dana Saporan
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: JOBURI  ONLINE  CV 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!