Micuta Picasso, artista de origine romana care a cucerit America. Povestea fascinanta

0 stele

14930 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Micuta Picasso, artista de origine romana care a cucerit America. Povestea fascinanta

Supranumita Micuta Picasso, Alexandra Nechita a devenit celebra in Statele Unite dupa ce picturile ei s-au vandut cu sute de mii de dolari.

Alexandra Nechita a cucerit publicul american la doar 8 ani cand a avut prima expozitie la Los Angeles. La 12 ani, Alexandra a facut primul milion de dolari din tablouri.  Piesele ei se regasesc in colectiile unor nume celebre, precum Andre Agassi, Celine Dion,  Oprah Winfrey, dar si in colectiile de arta ale marilor muzee ale lumii. Cea mai scumpa pictura a Alexandrei s-a vandut cu suma de 400,000 de dolari.

Invitata de-a lungul timpului in emisiuni precum The Oprah Show, The Today Show si altele, Alexandra a crescut sub ochii publicului telespectator din America.

Succesul pe plan profesional a fost acompaniat si de succesul in dragoste. Alexandra l-a cunoscut pe Dimitri Tcarfas, un designer de origine maghiara in 2007, iar in 2014 s-au casatorit in Mexic.

In varsta de 31 de ani acum, Micuta Picasso si-a intemeiat o familie alaturi de designerul Dimitri T, cu care are o fetita de 1 an, Tevva.

"Am o fiica perfect sanatoasa. Faptul ca am devenit mama a fost cel mai frumos cadou. Chiar daca viata mea s-a schimbat, mi-am continuat munca in studio, dar mi-am facut timp si pentru minunea mea", a mentionat Alexandra intr-un interviu.

Alexandra Nechita s-a nascut in 1985 la Vaslui, dar pe cand avea doar 2 ani, familia ei s-a mutat la Los Angeles, California.

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!