Mihnea Costoiu: "Incepem anul universitar cu cel mai mare buget al educatiei si cercetarii din ultimii ani "

0 stele

596 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  1 oct 2014

Mihnea Costoiu: 'Incepem anul universitar cu cel mai mare buget al educatiei si cercetarii din ultimii ani '

Astazi, 1 octombrie, cu ocazia deschiderii oficiale a noului an universitar, Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie si Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, vor fi prezenti la festivitatile de deschidere a noului an academic la cateva universitati din Bucuresti, dar si din tara.

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, va fi prezent astazi, 1 octombrie, la festivitatile de deschidere a noului an universitar organizate de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (8:30), Universitatea Politehnica din Bucuresti (10:00), Universitatea din Oradea (15:00) si Universitatea Emanuel din Oradea (17:00).

De asemenea, marti, 30 septembrie, ministrul Mihnea Costoiu a participat la ceremoniile de deschidere a noului an universitar la Universitatea „Lucian Blaga” si Academia Nationala a Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu, ambele din Sibiu.

La inceputul noului an universitar, Ministrul delegat Mihnea Costoiu a transmis un mesaj studentilor si cadrelor universitare, declarand: „Urez mult succes tuturor studentilor si cadrelor didactice care se intorc astazi in salile de curs, in laboratoare si in amfiteatre! Ca in fiecare an, voi intampina cu emotie ziua de azi. Pe 1 octombrie nu incepem numai anul universitar, ci continuam un efort, inceput acum mai bine de doi ani, de a construi o Romanie corecta, pornind de la sustinerea sistemului de educatie si a rolului tinerilor in societatea romaneasca.
Incepem anul universitar cu cel mai mare buget al educatiei si cercetarii din ultimii ani si cu speranta ca, in 2014-2015, vom avea rezultate mai bune decat in anul trecut!”

Si Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, se va afla miercuri, 1 octombrie, de la ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2014-2015, organizata de comunitatea academica a scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA). Evenimentul va fi dublat de inaugurarea oficiala a noului sediu al SNSPA din Bulevardul Expozitiei nr. 30A.


Foto: qmagazine.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!