Miss Diapora 2011 - voteaza-ti preferata! (Galerie foto)

0 stele

1788 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 12 aug 2011

Miss Diapora 2011 - voteaza-ti preferata! (Galerie foto)
Concursul Miss Diapora se va desfasura in acest an in Italia in data de 15 august, la ora 21:00. La competitie vor participa 21 de concurente.

Finala concursului "Miss Diaspora 2011" sau "Miss World Romania 2011" se va desfasura pentru prima data in afara granitelor Romaniei, anul acesta la Roma, la Ergife Palace Hotel.

De asemenea, intregul Festivalul Callatis se va desfasura in premiera in afara granitelor tarii, la Roma, in perioada 9 - 15 august, si va cuprinde mai multe manifestari printre care Simpozionul Romanilor de Pretutindeni, Salonul Artistilor Romani de Pretutindeni, Miss Diaspora, dar si spectacole de muzica.

Festivalul Callatis se desfasoara la Roma, in perioada 9-15 august

Imediat dupa terminarea festivalului, va incepe concursul Miss Diapora 2011, la care vor participa un numar de 23 de concurente de origine romana din 17 tari, cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani.

Intre probele concursului va fi si realizarea de catre finaliste a unui clip de promovare a Romaniei ca destinatie turistica.

In cadrul spectacolului vor sustine momente artistice: Talisman, Parlament, Andrei Paunescu & Totuai, Romeo & Julia Saleno, Emeric Imre si Radu Pietreanu.

Premiul publicului pentru Miss Diaspora 2011 va fi acordat in urma votului pe www.missdiaspora.ro.

Va prezentam in continuare lista cu toate concurentele la concursul Miss Diaspora 2011.

1. Cristina Blejusca - 17 ani, AustraliaInaltime:173 cm
Greutate:69 kg
Dimensiuni:94 - 74 - 93
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Albastri

Familia ei locuieste in Australia din anul 1983. Cristina este a patra nascuta din cei sase copii ai familiei. S-a nascut la Melbourne. Are o familie mare. Acum este in ultimul an de liceu si doreste sa devina doctor.

Hobby-uri: arta, literatura, dansul. Ii plac hip-hop-ul si jazz-ul. Si-a dorit sa viziteze Castelul Bran, dar nu a reusit.

2. Elena Milovanovic - 18 ani, SerbiaInaltime:169 cm
Greutate:54 kg
Dimensiuni:85 - 68 - 94
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Caprui

S-a nascut la Arandjelovac, in Serbia. Are trei frati si o sora. A urmat o scoala de canto si pian.

Pasiuni: muzica. A calatorit prin Europa. Doreste sa ajunga in America. Aspiratii profesionale: sa devina compozitoare si cantareata. Vorbeste engleza, franceza si croata.

3. Iulia Daniela Goia - 21 ani, SpaniaInaltime:172 cm
Greutate:55 kg
Dimensiuni:85 - 62 - 92
Culoare par:Saten
Culoare ochi:Verzi

S-a nascut la Cluj Napoca. A terminat liceul Sagrada Familia si in prezent este studenta la Universitatea din Barcelona. Isi doreste sa devina manager la o multinationala.

Pasiuni: calatoriile, caii, arta clasica, dansuri arabe.

4. Blanche Meza - 18 ani, OlandaInaltime:170 cm
Greutate:58 kg
Dimensiuni:92 - 77 - 104
Culoare par:Saten
Culoare ochi:Caprui

Este nascuta in Congo. Mama ei este romanca, nascuta in Ploiesti. Si-a cunoscut sotul, de origine congoleza, pe cand acesta era student la Bucuresti. Au emigrat in Congo in anul 1985. In urma decesului tatalui s-au intors in Europa. Din 1994, locuiesc in Olanda.

Blanche are cetatenie olandeza. A urmat gradinita si scoala in Olanda. Este de religie ortodoxa, ca si mama ei. O pasioneaza psihologia si doreste sa-si continue studiile in acest domeniu. Este spontana, indrazneata si are dorinta de afirmare.

5. Bettina Antal - 21 ani, Canada de EstInaltime:173 cm
Greutate:58 kg
Dimensiuni:87 - 71 - 91
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Verzi

S-a nascut in Germania. La varsta de 2 ani a plecat cu parintii in Canada. Acum este studenta si isi doreste sa devina profesoara la universitate. Lucreaza ca receptionista la o firma. A mai participat la un concurs de miss in 2007, unde s-a clasat pe locul 7. La Miss Diaspora spera sa se claseze pe un loc mai bun.

6. Nicoleta Chiriac - 19 ani, Canada de VestInaltime:173 cm
Greutate:57 kg
Dimensiuni:89 - 68 - 91
Culoare par:Saten
Culoare ochi:Verzi

S-a nascut la Pitesti. Acum locuieste cu familia la Vancouver. Este studenta la Universitatea British Columbia, specialitatea Finante. Dupa ce va termina facultatea doreste sa faca un masterat in business.

Aptitudini: pianul, desenul, pictura si dansul. Pasiuni: ski profesional, inot competitiv, calatorii, muzica si dans. In fiecare vara isi viziteaza bunicii din Romania.

7. Adriana Tiu - 21 ani, MoldovaInaltime:173 cm
Greutate:56 kg
Dimensiuni:84 - 65 - 86
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Verzi

Este studenta la Academia de Studii Economice din Republica Moldova. Mai are un frate, elev la liceu. Parintii sunt plecati in Grecia de 10 ani. Isi doreste sa viziteze Gradina Botanica din Canada. Ii place ca deseneze si sa calatoresca.

8. Stephanie-Denisa Carmis - 21 ani, AustriaInaltime:162 cm
Greutate:50 kg
Dimensiuni:88 - 65 - 87
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Caprui

Studiaza muzica in Austria si isi doreste sa devina o cunoscuta solista de muzica usoara. Tatal ei o sustine, fiind profesor de muzica. Mai are ca pasiuni: pictura si teatrul.

9. Cristina Maria Damsa - 22 ani, CipruInaltime:170 cm
Greutate:51 kg
Dimensiuni:92 - 70 - 68
Culoare par:Brunet
Culoare ochi:Caprui

Parintii ei au divortat atunci cand avea 4 ani. Mama a plecat in Italia, iar ea a ramas cu tatal care s-a recasatorit. Acesta a decedat. Era studenta la Cluj, la Facultatea de Geografie si a plecat in Cipru pentru practica de vara. A plecat in Cipru cu gandul sa castige bani pentru facultate, sa fie departe de casa si sa viziteze. S-a intors in Romania, la facultate, a stat o perioada si a plecat din nou in Cipru. Acum lucreaza ca barmanita la un hotel.

Aptitudini artistice: fotografia. Ii place sa citeasca, sa faca fotografii, iubeste animalele.

10. Ioana Cristina Lupea - 22 ani, SUAInaltime:170 cm
Greutate:57 kg
Dimensiuni:97 - 70 - 90
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Caprui

S-a nascut la Botosani si cea mai mare dorinta a ei i s-a implinit: a ajuns in Statele Unite impreuna cu familia. S-a integrat destul de greu. Nu cunostea pe nimeni in America. Acum este studenta in anul III si pentru ca ii plac copiii isi doreste sa ajunga profesoara sau invatatoare. Impreuna cu fratele ei activeaza intr-un ansamblu de dansuri populare romanesti.

11. Andreea Musca - 20 ani, Belgia - FlandraInaltime:165 cm
Greutate:53 kg
Dimensiuni:84 - 64 - 90
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Caprui

Locuieste in Belgia cu parintii si sora ei Diana. La inceput le-a fost greu cu limba flamanda, dar in scurt timp s-au integrat. Andreea a absolvit colegiul si acum este studenta la Facultatea de Chimie din cadrul universitatii din Bruxelles. A participat la olimpiade la matematica si chimie. Marea ei pasiune este taekwon-do, sport pe care il practica de la varsta de 4 ani.

A devenit campioana nationala a Belgiei, iar in anul 2009 - campioana europeana la lupte si a ocupat locul 3 la alta proba, in cadrul Campionatului European din Spania. Isi doreste sa devina campioana mondiala. Este fericita si foarte onorata ca poate participa la Miss Diaspora 2011.

12. Rhea Gabriele Schlee - 18 ani, GermaniaInaltime:170 cm
Greutate:60 kg
Dimensiuni:90 - 74 - 88
Culoare par:Castaniu
Culoare ochi:Caprui

Parintii ei au emigrat in Germania in 1983. In 1986 s-a nascut fratele ei, Ralf. Isi doreste sa devina asistenta medicala si sa viziteze Australia.

Pasiuni - tenis de camp, pianul si dansul.

13. Andreea Druga - 22 ani, FrantaInaltime:173 cm
Greutate:55 kg
Dimensiuni:82 - 61 - 90
Culoare par:Saten
Culoare ochi:Verzi

Provine dintr-o familie modesta, cu origini din Maneciu, jud. Prahova. Are o sora studenta, care locuieste cu parintii in tara. Andreea a plecat in strainatate sa-si continue studiile. A terminat facultatea de arhitectura LaCambre - Horta Bruxelles si acum este stagiar la un cunoscut atelier de arhitectura din Paris. Isi doreste sa devina un arhitect bun si sa continue sa faca ceea ce ii place, indiferent de varsta. Vorbeste franceza, engleza, spaniola si italiana - nivel incepator.

14. Ana Sorina Kovacs - 16 ani, Belgia - Regiunea BruxellesInaltime:165 cm
Greutate:50 kg
Dimensiuni:87 - 72 - 96
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Verzi

Parintii ei s-au separat cand avea 7 ani. In scurt timp au divortat. La varsta de 11 ani, Sorina a plecat cu tatal ei in Spania, crezand ca ii va fi mai bine, dar dupa 6 luni s-a intors la mama ei in Belgia. Este fericita langa mama ei si fratiorul Ciprian. Studiaza comertul si isi doreste sa devina politista.

15. Mariana Oborocean - 16 ani, PortugaliaInaltime:170 cm
Greutate:57 kg
Dimensiuni:82 - 60 - 86
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Caprui

A locuit pana in 2005 in Republica Moldova. Acum locuieste cu sora ei in Portugalia, unde doreste sa-si faca studiile superioare. Din cauza crizei economice, parintii sunt plecati in Germania, la lucru. Isi doreste sa devina dansatoare profesionista si sa faca o calatorie in jurul lumii.

16. Loredana Roxana Beneduc - 19 ani, GreciaInaltime:170 cm
Greutate:50 kg
Dimensiuni:84 - 68 - 82
Culoare par:Saten
Culoare ochi:Verzi

Parintii ei sunt oameni simpli, muncitori si au venit in Grecia ca sa ofere familiei un trai mai bun. Are o sora mai mica, eleva in clasa a 8-a, si o catelusa Wanda. Si-a implinit o dorinta mai veche, aceea de a ajunge in Grecia. Acum isi doreste o masina.

17. Teodora Flavia Romocia - 21 ani, TurciaInaltime:172 cm
Greutate:53 kg
Dimensiuni:81 - 62 - 92
Culoare par:Blond
Culoare ochi:Verzi

Face parte dintr-o familie de militari. A ajuns in Turcia in timpul liceului datorita tatalui care a fost detasat in Istanbul. A terminat liceul Pera din Istanbul. Momentan studiaza Grafica Publicitara la cea mai buna universitate de arte din Turcia. Doreste sa devina broker de arta. Vorbeste limba turca si limba engleza. Este fericita ca poate reprezenta Turcia la Concursul Miss Diaspora 2011.

18. Lavinia Alexandra Dragota - 22 ani, SpaniaInaltime:173 cm
Greutate:50 kg
Dimensiuni:85 - 60 - 89
Culoare par:Saten inchis
Culoare ochi:Caprui inchis

A aterizat la Madrid pe 1 septembrie 2005. Decizia s-a luat repede si obiectivul venirii a fost reintregirea familiei. Tatal ei era la Madrid de 5 ani. Acelasi lucru isi dorea si restul familiei, desi ea tocmai intrase la liceul la care isi dorise dintotdeauna sa studieze, iar mama ei se pregatea pentru definitivatul in invatamant.

Ca toti emigrantii au luat-o de la zero, iar primul an a fost foarte greu. Astazi lucrurile s-au schimbat si, crede ea, efortul a meritat. Vorbeste spaniola, italiana, engleza. Isi doreste sa ajunga profesor universitar si traducator-interpret.

19. Alexandra Denisa Stingaciu - 17 ani, ItaliaInaltime:168 cm
Greutate:52 kg
Dimensiuni:91 - 62 - 93
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Verzi

Locuieste in Verona de 4 ani impreuna cu mama si fratele ei. Ca hobby-uri are desenul si literatura. Isi doreste sa devina dermatolog.

20. Alina Raluca Prioteasa - 22 ani, ItaliaInaltime:178 cm
Greutate:55 kg
Dimensiuni:86 - 64 - 90
Culoare par:Negru
Culoare ochi:Verzi

Parintii ei au divortat cand avea 11 ani, fiecare s-a recasatorit. Tatal ei locuieste in Spania, dar nu tin legatura. Ea a venit in urma cu 3 luni in Italia la mama ei. Are o sora si o nepotica de 1 an care locuiesc in Romania.

21. Mihaela Elena Cornea - 22 ani, ItaliaInaltime:180 cm
Greutate:54 kg
Dimensiuni:82 - 62 - 92
Culoare par:Castaniu
Culoare ochi:Verzi

Provine dintr-o familie simpla. Are 2 surori mai mari si un frate cu 2 ani mai mic decat ea. Fiind o fire libertina si ambitioasa, la 18 ani a luat decizia de a pleca din tara pentru a fi independenta si a-si ajuta familia.
Citeste stirile pe mobil: m.ziare.com
Via Ziare.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!