Modalitati alternative de petrecere a timpului liber la Festivalul UBB!

0 stele

603 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Modalitati alternative de petrecere a timpului liber la Festivalul UBB!

Anul acesta, in perioada 9-25 mai 2014, are loc prima editie a Festivalului UBB si va fi desfasurat de Organizatia Studentilor Universitatii Babes-Bolyai. Pentru aceasta prima editie, OSUBB isi doreste sa promoveze modalitatile alternative de petrecere a timpului liber in randul studentilor.

Festivalul UBB are in 2014 doua mari directii de interes: cultural si sportiv. Partea culturala a evenimentului presupune workshopuri de grafitti, concursuri de fotografie si video, filme proiectate in aer liber, targ de anticariate, traininguri de nutritie, sanatate, tehnici de invatare, inteligenta emotionala, managementul timpului, workshopuri de teatru si improvizatie, concert de muzica experimentala, si, nu in ultimul rand, traininguri sustinute de Muzeul Zoologic.

In ceea ce priveste latura sportiva a Festivalului UBB, activitatile de acest gen incluse in programul festivalului sunt: un campionat de baschet, tenis de masa, inot, handbal, fotbal, volei, tenis de camp, fotbal de masa, tenis cu piciorul si marathonul UBB si POLI.

Foto: monitorulcj.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: osubb  festivalul ubb  festivaluri cluj  evenimente cluj 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!