Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010

0 stele

1969 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010

MSA Events organizeaza Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 in Iasi, Brasov, Timisoara, Sibiu si Cluj-Napoca! Editia din acest an a Noptii Devoratorilor de Publicitate, cea de-a 30-a, "Editie Festiva", este centrata pe ideea aducerii sub lumina reflectoarelor a creatiilor valoroase din lumea publicitatii, in cadrul unei gale à la Oscar.

 

Covorul rosu, sampania, costumele fancy, "de designer", flash-urile fotografilor, muzica de gala, limuzinele, trofeele – o intreaga panoplie care va invalui Noaptea Devoratorilor din 2010 (pentru pasionatii de prescurtari, NDP 2010) intr-o atmosfera hollywoodiana!
   
Gala itineranta a NDP 2010 se va desfasura dupa urmatorul program:

-Iasi, pe 23 octombrie 2010, la Cinema Republica;
-Brasov, pe 6 noiembrie 2010, la teatrul "Sica Alexandrescu";
-Timisoara, pe 20 noiembrie 2010, la Sala Capitol;
-Sibiu, pe 4 decembrie 2010, la Casa de Cultura a Sindicatelor;
-Cluj-Napoca, pe 11decembrie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Filmul evenimentului este online pe www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro


Spectacolul va dura 7 ore: incepe la ora 21.00 si cuprinde 4 calupuri de publicitate cu durata de 80 de minute, intrerupte de 3 pauze. Coordonatele show-ului din acest an sunt: proiectie, entertainment, interactivitate, unicitate.

MSA Events, organizatorul traditional al Noptii Devoratorilor de Publicitate celebreaza prin editia din acest seductia cinematografului si a fimului dedicat publicitatii – clipul, de pretutindeni si de oricând!
Inspirata din atmosfera glorioasa a filmului hollywoodian, editia aniversara a Noptii Devoratorilor de Publicitate (cea de-a 30-a) se transforma intr-un eveniment de gala, plin de fast si spectaculozitate.

Editia "festiva", afirma, cu un pic de autoironie specifica breslei, faptul ca o colectie de clipuri publicitare este o cinemateca, atent organizata si care are rolul de a tezauriza, de 30 de ani, cele mai creative "filme" de publicitate. Asta, desigur, sub bagheta de magician a lui Jean-Marie Boursicot, si a producatorului general Dan Chisu. Astfel, sunt aduse impreuna lumile fabuloase ale filmului si publicitatii, definite de seductie si pe puterea de a ne face sa visam.

MSA Events anunta concursul Cel mai regizor devorator  - Premiile filmului de publicitate DevoratOscar / Devorad’or

Aspectul inovator al celei de-a 30-editii este interactivitatea, fanii publicitatii fiind parte din spectacolul insusi. Va fi realizata o platforma video online unde se vor putea posta clipuri realizate de catre iubitorii publicitatii, dedicate brandurilor partenerilor editiei din acest an. Adevarate scurt-metraje filmate cu camera telefonului mobil, spoturile Devoratorilor vor fi parte a proiectiei din cadrul Noptii,  iar cele mai reusite vor primi premii consistente in bani si produse din partea partenerilor. Platforma video online va deveni o cinemateca in sine, va genera trafic pe site-urile organizatorilor si partenerilor, ca si o notorietate deosebita.

Filmele premiate vor fi proiectate in cadrul "Editiei Festive", se vor primi premii si statuete DevoratOscar / Devorad’or.
 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!