NOILE NORME DE CREDITARE BRD: GRAD DE INDATORARE DE MAXIM 70 LA SUTA SI LIPSA AVANSULUI

NOILE NORME DE CREDITARE BRD: GRAD DE INDATORARE DE MAXIM 70 LA SUTA SI LIPSA AVANSULUI 3 2
3 stele

6785 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

NOILE NORME DE CREDITARE BRD: GRAD DE INDATORARE DE MAXIM 70 LA SUTA SI LIPSA AVANSULUI
In urma consultarilor si schimbului de opinii cu structurile specializate ale Bancii Nationale a Romaniei, BRD-Groupe Societe Generale a primit vineri aprobarea Bancii Centrale in privinta noilor sale norme de creditare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Normele BRD vor permite o abordare a activitatii de creditare bazata pe principiile enuntate in Regulamentul nr. 3/14.03.2007 al BNR.
Noile conditii generale de creditare ale BRD prevad aplicarea unui nivel maxim al gradului de indatorare acceptat de 70% pentru toate tipurile de credite. Creditele vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului.
BRD-Groupe Societe Generale va aplica noile norme de creditare incepand de la 1 iunie. BRD este a doua banca din sistemul bancar romanesc careia i s-au aprobat noile norme de creditare de catre Banca Centrala, Alpha Bank fiind prima banca avizata de BNR sa acorde credite in conditii `relaxate`.
BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8,7 miliarde EUR. Banca are peste 2,2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 5 miliarde EUR).

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: NORME  CREDITARE  BRD  LIPSA  MAXIM  GRAD  INDATORARE  AVANSULUI 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!